HomeΚΡΗΤΗΚαινούργια γιλέκα για τους αστυνομικούς του Λασιθίου

Καινούργια γιλέκα για τους αστυνομικούς του Λασιθίου

Η παράδοση των 22 προστατευτικών θωράκων έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καινούργια γιλέκα για την Διμοιρία Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, με την οικονομική βοήθεια του Περιφερειακού Ταμείου της Περιφέρειας Κρήτης δόθηκαν χθες στους αστυνομικούς.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου αναφέρει:

«Η Ένωσή μας, κατόπιν αιτημάτων των μελών της και με την οικονομική βοήθεια του Περιφερειακού Ταμείου της Περιφέρειας Κρήτης προέβη στην παράδοση 22 προστατευτικών θωράκων για την Διμοιρία Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, εξοπλισμός απαραίτητος για την προσωπική ασφάλεια των αστυνομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25/07/2019 στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Λασιθίου Εμμανουήλ Παπαδάκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Εμμανουήλ Καζαμία, του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ) Σταύρου Μπαλάσκα, του πρόεδρου Γεωργίου Καρτσάκη, του Αντιπροέδρου Μιχαήλ Βαμβασάκη, του Γεν. Γραμματέα Μιχαήλ Σπυριδάκη και του Αναπλ. Γεν. Γραμματέα Κωνσταντίνου Σούκια της Ένωσης Αστυνομικών Λασιθίου.

Η Ένωση μας προέβη σε αυτή την πρωτοβουλία η οποία αφενός συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και αφετέρου αναπτερώνει καθοριστικά το ηθικό των Αστυνομικών στον καθημερινό αγώνα για την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση