HomeHL-SportsΟΦΗ: Ηττα με «πειραματική» ενδεκάδα

ΟΦΗ: Ηττα με «πειραματική» ενδεκάδα

Οι κρητικοί έχασαν από την Εμμεν με 3-0, δείχνοντας εκ νέου τα ανασταλτικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Την ήττα με 3-0 από την Εμμεν γνώρισε σήμερα ο ΟΦΗ, σε ένα φιλικό που διεξήχθη υπό ακραίες καιρικές συνθήκες (πολύ ζέστη) και ο Γιώργος Σίμος παρέταξε μία άκρως πειραματική ενδεκάδα.
Κάτι που επηρέασε την εικόνα της ομάδας του, που παρουσίασε πάντως εκ νέου αμυντικά προβλήματα. Την ίδια στιγμή αρκετές «ρεζέρβες» της… πέταξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.
Οι κρητικοί ξεκίνησαν με 4-2-3-1 και είχαν τον Δερμιτζάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπολάκη, Νάστο, Γιαννούλη, Κοροβέση στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Οικονόμου, Σουρνάκη στον άξονα, τον Νέιρα οργανωτή, τους Φερέιρα, Πέρσον στα άκρα και τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.
Η Βέλγοι από την αρχή πήραν τα ηνία και στο 23′ άνοιξαν το σκορ με τον Ντε Λέου, που πήρε το «ριμπάουντ» σε απόκρουση του Δερμιτζάκη. Αμέσως μετά (27′) ο Αρίας διπλασίασε τα τέρματά τους σε στατική μπάλα.
Στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Σίμου, μετά και τις αλλαγές που έγιναν, άρχισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ και απείλησαν με τους Πέρσον, Σακόρ, αλλά στο 57′ η Εμμεν ήταν και πάλι εκείνη που βρήκε δίχτυα, χάρις στο δυνατό σουτ του Κόλαρ.

Στο υπόλοιπο διάστημα της αναμέτρησης ο Σακόρ απώλεσε ακόμη μία καλή φάση, αλλά δεν άλλαξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σακόρ, Σασί, Τσιλιανίδης, Σεμέδο, Μαρινάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση