HomeΚΡΗΤΗΗμερίδα για την αλιεία

Ημερίδα για την αλιεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων πληροφορούνται  όλοι οι υπόχρεοι εμπλεκόμενοι με την αλιεία αλιείς,  έμποροι κ.λ.π ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε διοργανώνει στα Χανιά Ημερίδα με θέμα:

«Παρουσίαση του Ολοκληρωμένου Συστήματος Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων (ΟΣΠΑ)» την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 και ώρα 10:00 πμ στο Επιμελητήριο Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4) .

Στόχος της ημερίδας είναι η αποσαφήνιση των βασικών εννοιών, η παρουσίαση των γενικών αρχών του συστήματος και η επίδειξη των τυποποιημένων λειτουργιών του συστήματος.

Για το Σύστημα ΟΣΠΑ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και στην ιστοσελίδα της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας του ΥΠΑΑΤ  www.alieia.minagric.gr  στην οποία υπάρχει διαθέσιμη και η πρώτη δοκιμαστική εφαρμογή ΗΣΚΑΔ για την εγκατάσταση στις συσκευές ERS.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν από το Τμήμα Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων  Tηλ. 2821346653, e-mail: [email protected]

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση