HomeHL-GreeceΔολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα

Δολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα

Ο εκτελεστής δεν ήταν αυτός που ήταν μαζί του στην καφετέρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας σε καφετέρια ηθοποιών στο Περιστέρι την Τετάρτη.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα της δολοφονίας και τώρα εξετάζουν αν πρόκειται για σεσημασμένο. Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών.

Ανατροπή: Δεν το σκότωσε αυτός που έπινε μαζί του καφέ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας δεν ήταν το ίδιο άτομο με αυτό που έπινε λίγα λεπτά νωρίτερα καφέ το θύμα.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως ο άνδρας που ήταν μαζί με το θύμα στη καφετέρια είχα κανονίσει το ραντεβού και ουσιαστικά είχε στήσει το σκηνικό της δολοφονίας, αφού είχε βάλει το θύμα να κάθεται με την πλάτη στο δρόμο, από το σημείο δηλαδή που θα ερχόταν ο δολοφόνος.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του με το θύμα στην καφετέρια προσπάθησε να τον ηρεμήσει λέγοντας του «ηρέμησε, μην ανησυχείς».

Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε από την καφετέρια και τότε έφτασε πίσω από την πλάτη του θύματος ο εκτελεστής, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια το χτύπησε με τη λαβή του όπλου.

Οι Αρχές εκτιμούν πως η δολοφονία είναι αποτέλεσμα κάποιας εγκληματικής ενέργειας στην οποία είχαν ανάμειξη δράστες και θύμα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση