HomeHL-LifestyleΑμίμητο: Πώς η Αννα Γουίντορ έδειξε την περιφρόνησή της στην Μελάνια Τραμπ

Αμίμητο: Πώς η Αννα Γουίντορ έδειξε την περιφρόνησή της στην Μελάνια Τραμπ

Για θέματα μόδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως ο διάολος αποφεύγει το λιβάνι έτσι και η Άννα Γουίντουρ αποφεύγει να αναφερθεί στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Η διάσημη εκδότρια του περιοδικού Vogue, που έχει δεχθεί επίθεση από τον Λευκό Οίκο για το γεγονός πως δεν θέλει να βάλει την Μελάνια Τραμπ στο εξώφυλλο του περιοδικού της, δεν θέλησε, για άλλη μία φορά ξανά, να αναφερθεί στο στυλ του Πρώτου ζευγαριού των ΗΠΑ, στην τελευταία της συνέντευξη στο podcast του The Economist. Αντ’ αυτού, επέμενε να μιλά για την πρώην Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα.

anna-wintour-michelle-obama

Η Άννα Γουίντουρ, που πρόσφατα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο φορά συνέχεια τα μαύρα γυαλιά ηλίου της, ρωτήθηκε επίσης σχετικά με την επιλογή της Μελάνια Τραμπ να φορέσει ρούχα Βρετανών σχεδιαστών κατά την διάρκεια της πρόσφατης κρατικής επίσκεψης στο Ηνωμένο Βασίλειο – ένα είδος λεπτής διπλωματίας της μόδας, όπως ειπώθηκε, που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ούτε καν το όνομά της Μελάνια δεν ανέφερε η Αννα Γουίντουρ

«Η Μελάνια. Νομίζω ότι πολύ συνειδητά ήθελε να δει τον εαυτό της ως πρεσβευτής της βρετανικής μόδας ή ενός διατλαντικού πρεσβευτή. Πώς το εκτιμάτε αυτό;» την ρώτησε η δημοσιογράφος Αν ΜακΕλβόϊ συνεχίζοντας: «Ή μήπως θα θέλατε να μείνετε μακριά από τους Τραμπ;».

«Νομίζω ότι η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα ήταν πραγματικά απίστευτη σε κάθε της απόφαση σχετικά με θέματα μόδας» δήλωσε η 69χρονη Άννα Γουίντουρ. «Η Μισέλ Ομπάμα στήριξε τους νέους Αμερικανούς σχεδιαστές. Στήριξε σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Ήταν ο καλύτερος πρεσβευτής που θα μπορούσε να έχει αυτή η χώρα με πολλούς τρόπους, και όχι μόνο σε θέματα μόδας».

 «Η Μισέλ Ομπάμα είναι το παράδειγμα που θαυμάζω»

Και παρόλο που η δημοσιογράφος σημείωσε πως η Μισέλ Ομπάμα δεν είναι πλέον η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και συνέχισε ρωτώντας «Τι γίνεται με αυτήν που είναι τώρα;», η Άννα Γουίντουρ συνέχισε τα δικά της: «Η Μισέλ Ομπάμα είναι το παράδειγμα που θαυμάζω».

Να σημειωθεί πως η Άννα Γουίντουρ πρόσφατα αποκάλυψε πως θαυμάζει το στυλ της της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ λέγοντας πως έχει ένα πολύ αναγνωρίσιμο στυλ και πως την δίνει την εντύπωση κάποιας που ξέρει ποια είναι ενώ πρόσθεσε πως θα ήθελε πολύ να την γνωρίσει προσωπικά.

Φωτογραφίες: AP

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση