HomeΚΡΗΤΗΣτις εργασίες ανάπλασης σε Λουτράκι και Κοκκινιάκο ο Κώστας Μαμουλάκης

Στις εργασίες ανάπλασης σε Λουτράκι και Κοκκινιάκο ο Κώστας Μαμουλάκης

Συνοδευόμενος από τους αρμόδιους αντιδημάρχους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εργασίες ανάπλασης δυο πλατειών, στο Λουτράκι μπροστά από τον Ι. Ν. της Παναγίας και στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κοκκινιάκου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Στο Λουτράκι, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιώργο Βαλτζάκη και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, καθώς και από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Λουτρακίου Λευτέρη Καλλέρη, ο Δήμαρχος είδε από κοντά τις εργασίες επίστρωσης με κυβόλιθο καθώς και τις ευρύτερες παρεμβάσεις που υλοποιούνται στο γραφικό χωριό του Μαλεβιζίου. Ανάλογες εργασίες, μαζί με την κατασκευή νέας περίφραξης, αποκατάστασης και συντήρησης βοηθητικών χώρων, πραγματοποιούνται και στον χώρο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κοκκινιάκου.

mamoulakhs-erga2

Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων ανέρχεται στο ποσό των 100.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε τις αναπτυξιακές παρεμβάσεις μας με έργα σε ολόκληρο το Μαλεβίζι. Έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, αλλά και ενίσχυσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των χωριών μας. Ισόρροπα και πολύπλευρα, σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες και με το βλέμμα μας στο αύριο του τόπου μας, δίνουμε στο Μαλεβίζι την αναπτυξιακή ώθηση που είναι απαραίτητη για ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους του. Το αποτέλεσμα είναι κατά γενική ομολογία άκρως ικανοποιητικό και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για την πολύ καλή δουλειά που εξακολουθούν να κάνουν».

mamoulakhs-erga3

Διαφήμιση
Διαφήμιση