HomeHL-GreeceΤο Ελληνικό στο επίκεντρο σύσκεψης σήμερα στο Μαξίμου

Το Ελληνικό στο επίκεντρο σύσκεψης σήμερα στο Μαξίμου

Προηγήθηκε επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Τουρισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύσκεψη για την επένδυση στο Ελληνικό προγραμματίζεται σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στόχος της κυβέρνησης, όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, είναι η επένδυση στο Ελληνικό να προχωρήσει μέσα στο 2019. «Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν μπει οι μπουλντόζες. Αυτός είναι ο στόχος μου. Κινούμαστε με μεγάλη ταχύτητα. Έχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνουμε σε όλα τα επίπεδα της διοικήσεως για να πάμε γρηγορότερα» είχε δηλώσει πρόσφατα ο κ. Γεωργιάδης.

Όσον αφορά την επιτάχυνση των διαδικασιών στο Ελληνικό, το ΑΜΠΕ υπενθυμίζει την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, ο οποίος έχει πει πως υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την έκδοση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων έως τις 10 Αυγούστου.

Προηγήθηκε επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Τουρισμού. Τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Μάνος Κόνσολας και ο γγ Κώστας Λούλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερωθεί για την πορεία της τουριστικής περιόδου και θα συζητήσει με την ηγεσία του υπουργείου τις προτεραιότητες και το στρατηγικό σχεδιασμό για την τουριστική ανάπτυξη.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση