HomeHL-SportsΚώστας Γιαννούλης: «Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας»

Κώστας Γιαννούλης: «Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας»

Ο άσος του ΟΦΗ μίλησε για την προετοιμασία, τη νέα σεζόν και τον Σίμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ωραίο ποδόσφαιρο θέλει να παίξει ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν και αυτό σημείωσε και ο Κώστας Γιαννούλης.

Ο άσος των Κρητικών μίλησε από την Ολλανδία στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το ματς με τον Άγιαξ, για το παιχνίδι κατοχής που θέλει να παίξει η ομάδα, για το νέο ρόλο που έχει αναλάβει από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, αλλά και για τον νέο προπονητή, Γιώργο Σίμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την προετοιμασία στην Ολλανδία: «Κάνουμε μια προετοιμασία σωστή έτσι όπως αρμόζει σε κάθε επαγγελματική ομάδα και στον ΟΦΗ.

Το εξωτερικό ήταν ιδανικός προορισμός λόγω θερμοκρασίας και ώστε να δώσουμε δυνατά φιλικά. Η προετοιμασία πάει ως τώρα πολύ καλά και είμαστε όλοι καλά από θέμα υγείας κάτι που είναι πολύ σημαντικό αυτή τη περίοδο».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Θελουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο ανοιχτά με passing game να είμαστε κυρίαρχοι και να έχουμε τη μπάλα. Αυτό το δουλεύεις καθημερινά δεν είναι εύκολο. Από πέρσι ξαφνικά να γίνουμε υπερομάδα και να έχουμε συνεχώς τη μπάλα. Προσπαθούμε ώστε να βελτιωθούμε και να είμαστε έτοιμοι».

Για τη διοίκηση: «Άμα η διοίκηση δεν είναι σταθερή και δεν είναι δυνατή δεν λειτουργεί τίποτα. Εφ’ όσον λύθηκε αυτό το θέμα στον ΟΦΗ έχουν αλλάξει πολλά επίπεδα και στην ομάδα και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Το μόνο που μένει να φανεί είναι στο προσεχές μέλλον».

Για το φιλικό με τον Άγιαξ: «Στο φιλικό με τον Άγιαξ μέχρι το 60’ σταθήκαμε πολύ καλά, βγάλαμε πολλά πράγματα που δουλέψαμε με τον προπονητή στην Ολλανδία, δείξαμε τα καλά μας στοιχεία. Μετά το 60’ ήρθε η κούραση λόγω των πολλών προπονήσεων, ο Άγιαξ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, πιο έμπειρη από εμάς και πιο έτοιμη. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά πράγματα μετά το 60 ώστε να διαχειριζόμαστε την κούραση.

Ακόμα και κουρασμένος τα 6 γκολ σε πειράζουν. Έχεις εγωισμό, δεν είναι ωραίο να είσαι καλός μέχρι το 60 και να χάνεις 6-2. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με τον προπονητή μας να δούμε τα λάθη μας και να δούμε τι κάνουμε σωστά σε κάθε παιχνίδι.»

«Όταν δείχνεις μέχρι το 60’ με αυτόν τον αντίπαλο ότι περνάς πράγματα, είσαι κυρίαρχος, έχεις τη μπάλα, δημιουργείς φάσεις, γιατί κακά τα ψέματα αδικούμαστε από τα δύο γκολ που βάλαμε, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Εμπειρικά με αυτά που έχω δει η ομάδα θα βελτιωθεί, θα είναι κάθε μέρα και καλύτερη απλά θέλει χρόνο και υπομονή. Ήρθαν νέα παιδιά, η ομάδα αν εξαιρέσουμε 4-5 άτομα είναι νεαρή σε ηλικία και χρειάζεται χρόνος προσαρμογής».

Για τη μετακίνηση του στο κέντρο της άμυνας: «Στον ΟΦΗ άλλαξα τη θέση μου, δεν έχω πρόβλημα που παίζω στο κέντρο της άμυνας. Κι εγώ μαθαίνω, έμπειρος είμαι σε παιχνίδια αλλά όχι στη θέση του στόπερ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ κι ευελπιστώ να πάνε όλα καλά».

Για τον προπονητή: «Η φιλοσοφία του προπονητή ταιριάζει 100% στη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ ηρεμία, είναι νέος, κοντά στους ποδοσφαιριστές, προσπαθεί να περάσει πράγματα με ωραίο τρόπο. Τον αισθανόμαστε πολύ κοντά μας. Είναι διαλλακτικός, πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να μην είναι απόλυτος. Πιστεύω ότι θα φανούν και άλλα χαρίσματα που έχει και θα πάνε όλα καλά».

Διαφήμιση
Διαφήμιση