HomeHL-Sports«Δένει» στο Ηράκλειο ο Γιώργος Γιακουμάκης

«Δένει» στο Ηράκλειο ο Γιώργος Γιακουμάκης

Πολύ κοντά και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από μια μεταγραφική ανοβρία τριών εβδομάδων ο ΟΦΗ φαίνεται πως έχει μπει σε μια εβδομάδα όπου θα δεδομένα θα υπάρξουν μαζικές εξελίξεις στα μεταγραφικά της κρητικής ομάδας. 

Πιο συγκεκριμένα μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι μεταγραφές του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και του Γιώργου  Γιακουμάκη που αμφότεροι θα μείνουν ελεύθεροι από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ αντίστοιχα και θα υπογράψουν συμβόλαιο με τον ΟΦΗ με τον οποίο τα έχουν βρει σε όλα.

Για την περίπτωση του Δεληγιαννίδη  θα κλείσει άμεσα η υπόθεση του 23χρονου μπακ που έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ , ενώ για τον Γιακουμάκη απομένουν τα τυπικά για να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και να υπογράψει και αυτός το πιθανότερο για τρία χρόνια στην κρητική ομάδα.

Μετά τις περιπτώσεις Δεληγιαννίδη και Γιακουμάκη ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο στόπερ (ίσως και τριών) και ενός τερματοφύλακα για να καλύψει τις θέσεις όπου έχει περισσότερη ανάγκη με την περίπτωση του Κυριακίδη του Παναιτωλικού να βρίσκεται πάντα στο κάδρο.

Παράλληλα σε εκκρεμότητα είναι οι περιπτώσεις των Σουρνάκη και Περδίκη που ακολουθούν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία αλλά ακόμη δεν έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί με την επιστροφή της ομάδας από το εξωτερικό.

Prismasport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση