Σε τραγωδία εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το βράδυ, γύρω στις 10 στα Χανιά στην οδό Κισσάμου, καθώς στη διάρκεια της νύχτας ο 20χρονος βαριά τραυματίας άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χανίων όπου είχε μεταφερθεί.

Η ανάρτηση στα social media της γιατρού του Νοσοκομείου κας Κατερίνας Μανιμανάκη συγκλονίζει:

Την ίδια ώρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο συνοδηγός του αδικοχαμένου νέου στο μοιραίο δίκυκλο, ενώ ο τρίτος τραυματίας του ίδιου τροχαίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με ορθοπεδικά τραύματα.

Η νέα τραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ, όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου με συνεπιβάτη τον 19χρονο πολυτραυματία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ κινούνταν στην οδό Κισσάμου, παρέσυρε αρχικά έναν πεζό και στη συνέχεια συγκρούστηκε με σφοδρότητα με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 70χρονος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν βαριά οι επιβαίνοντες στο δίκυκλο και να υποστεί κατάγματα ο επίσης νεαρός που παρασύρθηκε από τη μοτοσικλέτα.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων τους τρεις τραυματίες. Το 20χρονο θύμα του νέου θανατηφόρου άφησε την τελευταία του πνοή στη διάρκεια της νύχτας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ενώ ο 19χρονος συνεπιβάτης του παραμένει στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο τρίτος τραυματίας τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση