HomeHL-SportsΣίμος: «Ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί στην άμυνα»Τσιλιανίδης: «Το σκορ μα προβληματίζει, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Σίμος: «Ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί στην άμυνα»Τσιλιανίδης: «Το σκορ μα προβληματίζει, έχουμε δουλειά μπροστά μας»

Ο Γ. Σίμος και ο Κ. Τσιλιανίδης μιλούν για τον αγώνα με τον Άγιαξ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΟΦΗ κόντρα στον Άγιαξ, ξεκαθαρίζοντας πως η άμυνα της ομάδας θα ενισχυθεί με μεταγραφές.

Την ήττα με 6-2 από τον Αίαντα γνώρισαν οι Κρητικοί σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, με τον Έλληνα τεχνικό να στέκεται σε όσα θετικά στοιχεία επέδειξαν οι παίκτες του μέχρι το 60′ και να αναφέρει πως απομένουν μεταγραφικές προσθήκες στην αμυντική γραμμή.Αναλυτικά όσα δήλωσε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους:

«Παίξαμε με έναν αντίπαλο που σίγουρα είναι πιο έτοιμος από εμάς, που παίζει με ταχύτητες που θέλουμε να αποκτήσουμε. Γνωρίζω τις επιβαρύνσεις που έχουν οι παίκτες μου, όντως για 60 λεπτά η ομάδα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία.

Θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε και να διορθώσουμε εκεί που χρειάζεται. Δεν διαχωρίζουμε την άμυνα με την επίθεση. Αμυνόμαστε όλοι, βγαίνουμε στην επίθεση όλοι. Σίγουρα, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν, είμαστε ήδη σε συζητήσεις.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε ήδη σε ένα στάδιο επιβάρυνσης και αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης σχολίασε τη φιλική ήττα του ΟΦΗ από τον Άγιαξ, υπογραμμίζοντας πως οι Ομιλίτες έδειξαν μεν καλά στοιχεία, ωστόσο έχουν πολλή δουλειά ακόμα μπροστά τους.

Ο εκ των σκόρερ των Κρητικών στο «φιλικό» 6-2 από τον Αίαντα αναφέρθηκε, όπως και ο προπονητής του, Γιώργος Σίμος, στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους:

«Ήμασταν πολύ καλοί για 60 λεπτά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Αμυντικά δείξαμε ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας.

Θα πρέπει να “χτίσουμε” πάνω σε αυτά τα 60 λεπτά και να πατήσουμε για την συνέχεια. Σίγουρα το τελικό σκορ πρέπει να μας προβληματίσει αλλά εδώ είμαστε για να δουλέψουμε.

Έχω να δουλέψω πάρα πολύ, σίγουρα ο τραυματισμός μου, με έχει αφήσει λίγο πίσω αλλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαι έτοιμος».

Διαφήμιση
Διαφήμιση