HomeHL-9Στο επίκεντρο η λειτουργία Μηχανολογικού Γραφείου Μοιρών

Στο επίκεντρο η λειτουργία Μηχανολογικού Γραφείου Μοιρών

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης συναντήθηκαν οι νέοι δήμαρχοι Φαιστού και Γόρτυνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, με αντικείμενο την λειτουργία του Μηχανολογικού Γραφείου Μοιρών και τα προβλήματα στην διεξαγωγή των εξετάσεων για δίπλωμα οδήγησης, συμμετείχαν ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης και ο νέος δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο σχετικό αίτημα των ιδιοκτητών σχολών οδήγησης της Μεσαράς.

Οι ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης, μεταξύ των οποίων ο δημοτικός σύμβουλος Φαιστού και πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Σταθοράκης, ζήτησαν να μην σταματήσει η διαδικασία των εξετάσεων, ενώ έθεσαν και το θέμα της διαμόρφωσης και λειτουργίας της πίστας εξέτασης υποψηφίων οδηγών στο στρατόπεδο Νικολούδη. «Χρειάζεται ένας εξεταστής, μία φορά την εβδομάδα, ώστε να λυθεί προσωρινά το πρόβλημα των εξετάσεων» ανέφεραν οι ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης.

mhxanologiko-moiron-synanthsh2

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, που πρέπει να διευθετηθεί άμεσα, καθώς το Μηχανολογικό Μοιρών εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες» τόνισαν οι δήμαρχοι Γόρτυνας και Φαιστού. Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης δεσμεύθηκε ότι ως την ερχόμενη Τετάρτη θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση από την περιφέρεια, με σκοπό την επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει με την διεξαγωγή των εξετάσεων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση