HomeHL-WorldΚίνα: Γνωστός ηθοποιός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι πάνω στη σκηνή

Κίνα: Γνωστός ηθοποιός δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι πάνω στη σκηνή

Ο Σάιμον Γιαμ είχε παίξει στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί, στο φιλμ «Lara Croft: aTomb Raider»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη σε εκδήλωση στην Κίνα όταν ο γνωστός ηθοποιός Σάιμον Γιαμ δέχθηκε επίθεση από μαχαίρι ενώ βρισκόταν επί σκηνής. Το περιστατικό συνέβη όταν ο καλλιτέχνης από το Χονγκ Κονγκ μιλούσε σε μία διαφημιστική εκδήλωση στο Ζονγκσάν.

Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, ένας άνδρας φαίνεται να ανεβαίνει βιαστικά τα σκαλοπάτια της σκηνής, να πλησιάζει τον γνωστό ηθοποιό και παραγωγό ταινιών και να τον μαχαιρώνει εν ψυχρώ στην κοιλιά.

Αιφνιδιασμένος από το πρώτο χτύπημα, ο Γιαμ υποχωρεί προσπαθώντας να αποφύγει τον δράστη ενώ εκείνος τον κυνηγά και τον ξανατραυματίζει, δίπλα στον σοκαρισμένο συμπαρουσιαστή του.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι υπεύθυνοι ασφαλείας ανεβαίνουν στη σκηνή και σώζουν τον Γιαμ από τα χειρότερα.

Ο ατζέντης του δήλωσε αργότερα πως ο πελάτης του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά η ζωή του ηθοποιού βρίσκεται εκτός κινδύνου. «Τον μαχαίρωσε στο στομάχι και του έσκισε το χέρι, αλλά διατήρησε τις αισθήσεις του», είπε ο Λέστερ Μο Τζι-μαν στην South China Morning Post.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=H86CZXe8fXY

Ο 64χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στην περιοχή. Ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι από την τσέπη του αστραπιαία και τον τραυμάτισε. Λίγο αργότερα τέθηκε υπό κράτηση από τις αστυνομικές αρχές ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=6xXwT3JxH80

Ποιος είναι ο Σάιμον Γιαμ

Ο Γιαμ είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως μοντέλο πριν εμφανιστεί σε δημοφιλείς κινεζικές παραγωγές. Το 2003 έπαιξε και στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί, στο φιλμ Lara Croft: aTomb Raider – The Cradle of Life, όπου υποδύθηκε έναν αρχηγό του οργανωμένου εγκλήματος.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση