HomeΚΡΗΤΗΣτις εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Αντιγόνης ο Κώστας Μαμουλάκης

Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Αντιγόνης ο Κώστας Μαμουλάκης

Στη διακλάδωση Τυλίσου - ΒΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αντιγόνης, καθώς και στην διακλάδωση του δρόμου Τυλίσου – ΒΑΚ, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, ο Δήμαρχος είδε από κοντά τις εργασίες, ενώ συνομίλησε με κατοίκους και διερχόμενους οδηγούς.

Το έργο εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα βελτίωσης της οδοποιίας προϋπολογισμού 500.000 ευρώ με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους του Δήμου, το οποίο ξεκίνησε να υλοποιείται από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου τις τελευταίες ημέρες. Στα σημεία παρέμβασης περιλαμβάνονται περιοχές του Γαζίου, της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι και της Αμμουδάρας και στόχος είναι η αναβάθμιση των συνθηκών οδικής ασφάλειας, η βελτίωση της καθημερινότητας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συνεχίζουμε την εκτέλεση απαραίτητων έργων για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Θα ήθελα να τονίσω ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ύψους 500.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από πόρους του δήμου μας, από χρήματα δηλαδή των δημοτών μας, που καταφέρνουμε με την σωστή διαχείριση, να τα επιστρέφουμε ξανά στους ίδιους. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς και για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση