HomeHL-GreeceΔίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται ο Γιώργος Ρουπακιάς

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται ο Γιώργος Ρουπακιάς

Με μικροένταση εκτός δικαστηρίου ολοκληρώθηκε χθες η απολογία του πυρηνάρχη της Νίκαιας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέσσερα και πλέον χρόνια μετά την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, βρίσκεται ενώπιον των φυσικών δικαστών του και να απαντήσει ενώπιον ακροατηρίου σε όλα τα καίρια ερωτήματα για το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013.

Χθες, άγνοια για τα γεγονότα που προηγήθηκαν της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα δήλωσε ο πυρηνάρχης της Τοπικής Νίκαιας της Χρυσής Αυγής στον οποίο αποδίδεται το μήνυμα – κάλεσμα που εστάλη το μοιραίο βράδυ.

«Δεν γνωρίζω ποιος έδωσε την εντολή αυτό ήταν το σαράκι που με έτρωγε στη φυλακή δυο χρόνια . Με το χέρι στην καρδιά ακόμη και σήμερα δεν ξέρω πώς έγινε…. Με έχουν χλευάσει, με πέταξαν σαν σκουπίδι στη φυλακή. Εγώ εκείνες τις ημέρες ήμουν ράκος» ισχυρίστηκε ο 38χρονος απολογούμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε σε συμπτώσεις οι οποίες όπως είπε τον έφεραν στο εδώλιο και απέδωσε την εμπλοκή του στην υπόθεση σε δυο παράλληλα γεγονότα που εξελίχθηκαν το βράδυ της δολοφονίας του άτυχου μουσικού.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση