HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Οι παίκτες έδειξαν τρομερή διάθεση»

Γιώργος Σίμος: «Οι παίκτες έδειξαν τρομερή διάθεση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που επέδειξαν οι παίκτες του ΟΦΗ στο φιλικό με την Άντερλεχτ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Σίμος.

Ο Έλληνας τεχνικός έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ, είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ και στις δηλώσεις του στάθηκε στο πνεύμα των «μελανόλευκων», που τον κάνει αισιόδοξο για το μέλλον.

Αναλυτικά:

«Στα πλαίσια της προετοιμασίας ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας. Για εκκίνηση του αγώνα, ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος για το στάδιο που βρισκόμαστε. Είδαμε πράγματα που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας αλλά και άλλα που θέλουμε να βελτίωσουμε.

Σίγουρα, στο ποδόσφαιρο θέλουμε να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα και να σκοράρουμε στην επίθεση. Είναι πολύ φυσιολογικό να είμαστε πιο φρέσκοι στο πρώτο 45λεπτο, από ότι στο δεύτερο.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν τρομερή διάθεση, είναι ένα γκρουπ παικτών που είναι θετικοί χαρακτήρες και δυνατές προσωπικότητες. Βλέπω αισιόδοξο μέλλον γιατί υπάρχει διάθεση για δουλειά και αυτό θέλω να βλέπω κάθε μέρα στις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Και άλλο αποτέλεσμα να ήταν, δεν θα άλλαζε κάτι. Σίγουρα, η νίκη είναι ένα ωραίο συναίσθημα όμως εμείς δεν παρεκκλίνουμε από τον στόχο μας.»

Γ. Σίμος & Αν. Νάστος σχολιάζουν τη νίκη του ΟΦΗ επί της Άντερλεχτ

Διαφήμιση
Διαφήμιση