HomeHL-SportsO OΦΗ νίκησε την Άντερλεχτ με 0-1 σε φιλική αναμέτρηση στο Βέλγιο

O OΦΗ νίκησε την Άντερλεχτ με 0-1 σε φιλική αναμέτρηση στο Βέλγιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετικά δείγματα γραφής άφησε την Τετάρτη  ο ΟΦΗ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του.

Αποδιδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 0-1 της Άντερλεχτ, μέσα στο προπονητικό της κέντρο.

Έτσι, έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο αν και διανύουν ακομη τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας.

Οι Κρητικοί μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πίεσαν την Άντερλεχτ από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 2′ ο Σάσι σκόραρε, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής δε μέτρησε το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 20’ ο Φερέιρα έδωσε τη μπάλα στο Ναμπί, με τον Άγγλο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Μπεκς να μαζεύει.

Στο 37’ η Άντερλεχτ είχε την πρώτη της καλή στιγμή, με τον Ελ Χατζ ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Σωτηρίου, πλάσαρε σωστά, αλλά πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή είδε τον Κοροβέση να διώχνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σακόρ με εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ με 1-0.

Στο 55’ ο Κουμς νίκησε τον Σωτηρίου, αλλά το γκολ δε μέτρησε ως οφσάιντ. Στο 88’ ο ΟΦΗ είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Μάνο να σουτάρει και τον Μπεκς να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαμίρ Ναμπί σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Βενσάν Κομπανί): Μπέκς, Ελ Καμπάμπρι, Μπορνώ, Λόρενς, Καγιέμπε, Κουμς, Ντάσκεβιτς, Ζουλί, Γκέρκενς, Τρέμπελ, Ελ Χατζ

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτήριου (73’ Δερμιτζάκης), Μπράουν (46’ Μαρινάκης), Νάστος, Γιαννούλης (78’ Περδίκης), Κοροβέσης, Μεγιάδο (46’ Νέιρα), Σακόρ (73’ Οικονόμου), Α. Ναμπι (61’ Σ. Ναμπί), Φερέιρα (46’ Μάνος), Σεμέντο, Σάσι (78’ Νοικοκυράκης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση