HomeΚΡΗΤΗΕπέστρεψε το χαμόγελο ελπίδας για τον μικρό Μιχάλη

Επέστρεψε το χαμόγελο ελπίδας για τον μικρό Μιχάλη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το χαμόγελο της ελπίδας επέστρεψε για τον 15χρονο, Αντώνη- Μιχαήλ Γουλιδάκη από το Λασίθι ο οποίος πάσχει από μια σπάνια πάθηση στην καρδιά. Τελικά βρέθηκε το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να κάνει την επέμβαση στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του κατάφερε να εξασφαλίσει το πόσο για την επέμβαση που υπόσχεται επιτυχία 100% σε ιδιωτική κλινική της Γερμανίας, όμως, αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα των προεγχειρηντικών εξετάσεων που απαιτούνται.

Η στένωση ισθμού αορτής, η σπάνια πάθηση στην καρδιά του, του στερεί ακόμη και τις μικρές χαρές τις ζωής. Ο Αντώνης-Μιχάλης είναι μόλις 15 ετών και από τη στιγμή που γεννήθηκε ζει το δικό του μαρτύριο.

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια η οικογένεια του, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.000 προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση σε ιδιωτική Κλινική στο Βερολίνο που υπόσχεται επιτυχία 100% και θα του χαρίσει μια φυσιολογική ζωή. Όμως προκειμένου να τελειώσει το μαρτύριο του, υπολείπονται 4.920 ευρώ που απαιτούνται για τον προεγχειρητικό έλεγχο πριν εισαχθεί στο χειρουργείο.

«Άγγιξε» τις καρδιές ο Αντώνης-Μιχαήλ

Το αισιόδοξο της υπόθεσης, ήταν πως μετά την προβολή του θέματος από την «ΚΡΗΤΗ TV», ακολούθησε μία μεγάλη κινητοποίηση από φορείς, πολιτικούς παράγοντες και όχι μόνο του Λασιθίου, οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν και θέλησαν να στηρίξουν εμπράκτως τον μικρό Αντώνη-Μιχάλη.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο νέος υφυπουργός Εργασίας από το Λασίθι Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί άμεσα επί του θέματος προκειμένου να στηρίξει και αυτός άμεσα την οικογένεια και τον 15χρονο.

Ο χρόνος μέτρα αντίστροφα για τον Αντώνη-Μιχάλη. Η επέμβαση που θα τον οδηγήσει στη λύτρωση από τον Γολγοθά έχει οριστεί για τις 18 Ιούνιου, άλλα τα χρήματα που χρειάζονται για τον αγγειολόγο τον ορθοπεδικό και τον δερματολόγο που πρέπει να τον εξετάσουν πριν την επέμβαση είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν από την οικογένεια του.

Όπως και να έχει… οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει με το δικό του τρόπο «ανοίγοντας» παράθυρο στη ζωή του Αντώνη Μιχάλη, επικοινωνώντας με τον ίδιο τον πατέρα του στον τηλεφωνικό αριθμό 6958/576674.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν το αγόρι να κερδίσει τη μάχη και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν χρήματα στον καταθετικό λογαριασμό της AlphaBank με αριθμό 593-002101-087213 στο όνομα Γιάννης Γουλιδάκης.
creteplus.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση