HomeHL-LifestyleΗ Χάιντι Κλουμ παντρεύτηκε το νεαρό αγαπημένο της και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Η Χάιντι Κλουμ παντρεύτηκε το νεαρό αγαπημένο της και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Ο γάμος του μοντέλου με τον Tom Kaulitz έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρανό παράδειγμα πως αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να το πάρουν χαμπάρι αποτελούν η Χάιντι Κλουμ και ο αγαπημένος της, Tom Kaulitz. Το ζευγάρι απέδειξε πως όσο γνωστός και αν είσαι, μπορείς να κρατήσεις ιδιωτικές τις προσωπικές σου στιγμές, αφού παντρεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και ο γάμος τους έγινε γνωστός μόλις τώρα.

Την αποκάλυψη του γάμου τους έκανε η ιστοσελίδα TMZ, όπου ανέφερε ότι το διάσημο μοντέλο και ο μουσικός των Tokio Hotel παντρεύτηκαν σε μία ρομαντική και κλειστή τελετή τον περασμένο Φεβρουάριο, δύο μήνες δηλαδή μετά τον αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του 2018. Την είδηση -που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες-επιβεβαίωσε και το περιοδικό People, με πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι. Μάλιστα, κυκλοφορούν στα social media και φωτογραφίες από το μυστήριο.

heidi-kloum2

Η Χάντι Κλουμ και ο Tom Kaulitz γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 σε ένα πάρτι κοινών φίλων και ο έρωτας στους ήταν κεραυνοβόλος. Ξεκίνησαν να βγαίνουν και τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στο φεστιβάλ των Καννών. Οι δυο τους έκτοτε είναι αχώριστοι -διοργάνωσαν μαζί και το πάρτι στο Halloween-, ενώ παραμονή Χριστουγέννων το μοντέλο με μία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους.

Η Γερμανίδα καλλονή και μητέρα 4 παιδιών, υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδιστή Seal, με τον οποίο χώρισαν το 2014, ενώ είχαν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Από τη σχέση της με τον Flavio Briatore έχει αποκτήσει την 15χρονη κόρη της, Leni. Με τον Tom Kaulitz τους χωρίζουν 17 χρόνια, αλλά η ίδια σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον 29χρονο αγαπημένο της ως υπάρχουν στιγμές που η διαφορά την αγχώνει, όμως, στην τελική πρέπει να απολαμβάνεις την ευτυχία σου, χωρίς να σε αγχώνει τι θα πει ο κόσμος ή για τις ρυτίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπό σου….

heidi-kloum3

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση