HomeΚΡΗΤΗ«Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Ιεράπετρας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

«Λευκή Νύχτα» στην πόλη της Ιεράπετρας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιεράπετρας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας διοργανώνει και φέτος τη Λευκή Νύχτα στην πόλη της Ιεράπετρας, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου στο κέντρο της πόλης με τα καταστήματα να παραμένουν ανοικτά έως τις 23.00 προσφέροντας στον κόσμο μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές. Ταυτόχρονα, όπως ενημερώνει ο οργανωτής, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις για τα παιδιά όπως κλόουν, face painting και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με μια live συναυλία με το συγκρότημα «48 Ώρες», ενώ παράλληλα θα διατίθεται δωρεάν μπύρα και φρουτοσαλάτες στον κόσμο.

Στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθούν για επτά ημέρες 17 παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου», με σκοπό να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης και διακοπών στην Κρήτη αλλά και να ενισχυθεί οικονομικά ο Οργανισμός, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του και την κάλυψη των αναγκών των απροστάτευτων παιδιών.

Στην παραπάνω προσπάθεια πολύτιμη ήταν και η συνεισφορά των χορηγών της εκδήλωσης, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα.

Μέγας χορηγός: εταιρεία Europlan

Χρυσός χορηγός: Μπύρα Heineken 0

Αργυροί χορηγοί: Agris, Θερμοκήπια Σαρικλάκης, Ελαιόλαδο Μονή Τοπλού, Chrissi Daily Cruises, μανάβικο το Κηπούλι, NK watersystems, ηχητικός εξοπλισμός DK Kritharakis

Υπό την αιγίδα: Δήμος Ιεράπετρας και Κοινω.Πολιτι.Α.

Διαφήμιση
Διαφήμιση