HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία το Pre-Event 9ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας

Με επιτυχία το Pre-Event 9ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Παραλίας

Στον πεζόδρομο της Ίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έγινε με επιτυχία την Παρασκευή 12 Ιουλίου το Pre-Event του 9ου ΚΚΘ Παραλίας στον πεζόδρομο Ίδης.

Την εκδήλωση ξεκίνησε μουσικά ο Kiss FM 96,1 και συνέχισαν οι διοργανωτές «Μωροτζίνιους» με τους γρίφους και τα παιχνίδια τους, ξεσηκώνοντας τους κυνηγούς αλλά και τους παρευρισκόμενους θεατές, χαρίζοντας πλούσια δώρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Παντερή και το συγκρότημα του «Νότιοι Άνεμοι» που αφιλοκερδώς διασκέδασαν μουσικά το κοινό και ώθησαν, κυνηγούς, θεατές αλλά και τουρίστες να χορέψουν κάτω από τους ρυθμούς τους.

kynhgi-paralias2

Σε όλη αυτή την προσπάθεια των «Μωροτζίνιους» με την συμπαράσταση της «Ακαδημίας των Allegri» δε θα πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε για ακόμα μια φορά το Δήμο Ηρακλείου και τη ΔΗ.Κ.Ε.Η για την πολύτιμη υποστήριξή τους.

Επίσης τους Music Club 105,8 και ALPHA NEWS 106,2 ως χορηγούς επικοινωνίας.

Και φυσικά τους χορηγούς: Watercity, Fresh Snack, Escape House, Γυρογωνιά, Οφτή Πατάτα.

Να μην ξεχνάμε ότι την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 13:00 θα γίνει το 9ο ΚΚΘ Παραλίας στην Δημοτική Παραλία Καρτερού «ΑΚΤΗ» και η διοργανώτρια ομάδα «Μωροτζίνιους» καλεί τις ομάδες που δεν έχουν κάνει εγγραφή, να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στο περίπτερο της ομάδας στην συμβολή των οδών Δικαιοσύνης & Έβανς.

kynhgi-paralias3

Για να μας ζεστάνει ακόμα περισσότερο η διοργανώτρια ομάδα «Μωροτζίνιους» μας καλεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο KARAOKE party της ομάδας στο Fysalida Beach Bar στην Αμμουδάρα! Εννοείται ότι θα μας έχουν και… εκπλήξεις!

Διαφήμιση
Διαφήμιση