HomeΚΡΗΤΗ50.000 ευρώ στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

50.000 ευρώ στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Χρηματοδότηση από τον δήμο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την κατανομή του ποσού των 50.000 ευρώ στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Μαλεβιζίου, η Δημοτική Αρχή δίνει λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα που απασχολούσαν τη σχολική κοινότητα, καθώς και τη δυνατότητα της άμεσης κάλυψής τους.

Ειδικότερα, από την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή διατέθηκαν 15.000 ευρώ στο Γυμνάσιο Γαζίου, 15.000 ευρώ στο Λύκειο Γαζίου, 10.000 ευρώ στο Γυμνάσιο Τυλίσου και 10.000 ευρώ στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κρουσώνα. Με τα χρήματα αυτά, οι Δ/ντες των μονάδων μπορούν χωρίς πρόβλημα να προχωρήσουν την περίοδο του καλοκαιριού σε μικροεπεμβάσεις και κάλυψη διαφόρων αναγκών κάθε σχολείου, έτσι ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα.

Αξίζει να τονιστεί ότι όλη η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, ενώ ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης με δήλωσή του συνεχάρη τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη, όπως επίσης και όλα τα μέλη της Επιτροπής που κατάφεραν έγκαιρα να καλύψουν αυτές τις ανάγκες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση