HomeHL-SportsΉττα από την Μπέρσοτ για τον ΟΦΗ

Ήττα από την Μπέρσοτ για τον ΟΦΗ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε από την Βελγική Μπερσότ στο πρώτο του φιλικό επί Ολλανδικού εδάφος ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, στο Άπελντορν της Ολλανδίας, έδωσε το Σάββατο ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί αντιμετώπισαν την Μπέρσοτ και γνώρισαν την ήττα με 2-0, έχοντας πάντως και το ελαφρυντικό των απουσιών (Νέιρα, Μάνος, Βαζ, Φερεϊρα).

Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 1′ όταν ο Μπρόνιο πλάσαρε εύστοχα τον Σωτηρίου. Στο 13’ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη της καλή στιγμή, με τον Τσιλιανίδη να κάνει το πλασέ και την μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών, πριν καταλήξει άουτ.

Δυο λεπτά αργότερα μάλιστα απείλησε ξανά, με τον Ναμπί να σουτάρει και τον Βαν Χάμελ να μπλοκάρει. Ωστόσο, στο 22′ δέχθηκε και δεύτερο γκολ με τον Σέιχερς.

Στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’ ο Πέρσον έκανε το σουτ, όμως ο Βαν Χάμελ έδιωξε ενστικτωδώς και απομάκρυνε σε κόρνερ. 

Στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάποια αξιοσημείωτη φάση με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Σημειώνεται ότι με τον ΟΦΗ αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή μέσος Σαμίρ Ναμπί ενώ ο Τσιλιανίδης αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού.

ΟΦΗ (Γιάννης Σαμαράς): Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Σασί, Μπράουν.

Έπαιξαν και οι: Πέρσον, Δερμιτζάκης, Σαμίρ Ναμπί, Περδίκης, Νοικοκυράκης, Μπολάκης, Πέρσον, Μαρινάκης, Οικονόμου, Σουρνάκης.

Μπέρσοτ: Βαν Χάμελ, Χαλαϊμία, Πριτσινένκο, Σέιχερς, Βοροχόφσκι, Χολτσχάλσερ, Μας, Βαν Κάμ, Σεν Λούι, Πλάκα και Μπρόνιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση