HomeHL-WorldΤουρκία: Άγγλος καθηγητής είναι εξαφανισμένος από τις 2 Ιουλίου

Τουρκία: Άγγλος καθηγητής είναι εξαφανισμένος από τις 2 Ιουλίου

Παρόμοια υπόθεση με αυτήν της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη, εξελίσσεται στην Τουρκία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια υπόθεση, η οποία θυμίζει αυτή που απασχόλησε την ελληνική κοινωνία τις προηγούμενες ημέρες, με την εξαφάνιση της Γερμανίδας βιολόγου στα Χανιά, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, ένας Βρετανός καθηγητής αγνοείται το τελευταία δεκαήμερο, καθώς δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο την προγραμματισμένη μέρα και ώρα επιστροφής στην πατρίδα του.

Ο 56χρονος David Cann από το Πόρτσμουθ εξαφανίστηκε, ενώ βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή Νταλαμάν της νοτιοδυτικής Τουρκίας. Η τελευταία φορά που εθεάθη, ήταν στις 2 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο που διέμενε κι ενώ είχε ενημερώσει τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου πως θα έβγαινε για να περπατήσει. Ωστόσο, ο καθηγητής Αγγλικών στο επάγγελμα, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αερδρόμιο της περιοχής, όταν επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του, ενώ τα πράγματα και το διαβατήριό του βρέθηκαν στο δωμάτιό του.
2
Οι τοπικές Αρχές έχουν ξεκινήσει επιχείρηση για τον εντοπισμό του, ενώ στην Τουρκία ταξίδεψε κι ο ανιψιός του, για να βοηθήσει στη διαδικασία, με την παροχή πληροφοριών. Η εκτίμηση που γίνεται, αναφέρει πως ο Cann μπορεί να έχει χτυπήσει κατά τη διάρκεια πεζοπορίας και να μην έχει καταφέρει να εκπέμψει συναγερμό. Παράλληλα, δεν αποκλείονται κι άλλα, πιο ακραία σενάρια, όπως αυτό της απαγωγής.

Περισσότεροι από 60 άνθρωποι έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα στις έρευνες, τόσο γύρω από το ξενοδοχείο, όσο και στην ευρύτερη δασική περιοχή, ενώ το οικογενειακό περιβάλλον του Άγγλου καθηγητή έχει ζητήσει από τις τουρκικές Αρχές να επιχειρήσουν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού του τηλεφώνο,υ με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση