HomeHL-SportsH πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους

H πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους

Την πρώτη του προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους πραγματοποίησε ο ΟΦΗ, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σαμαρά κι εν αναμονή του Γιώργου Σίμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ πραγματοποιεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ολλανδία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Εκεί θα παραμείνει ως τις 31 Ιουλίου, ενώ θα δώσει και επτά φιλικά παιχνίδια, με κορυφαίο όλων αυτό απέναντι στον Άγιαξ.

Ο Γιάννης Σαμαράς επέβλεψε την πρώτη προπόνηση των Ομιλιτών, που ανακοίνωσαν τον Γιώργο Σίμο ως νέο προπονητή και τον αναμένουν την Κυριακή.

Διαφορετικές καιρικές συνθήκες απ’ ότι στο Ηράκλειο συνάντησε στην Ολλανδία ο ΟΦΗ, στην πρώτη μέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας στο Άπελντορν.

Το πρωί της Παρασκευής  η ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση με ασκήσεις ευκινησίας και τεχνικής, με τη θερμοκρασία να αγγίζει υψηλά επίπεδα για την περιοχή.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό βροχή, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις οι οποίες είχαν ως στόχο την αντίδραση και την πίεση σε διάφορες ζώνες του γηπέδου.

Στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου  θα προπονηθούν μόνο όσοι δεν αγωνιστούν στο πρώτο φιλικό της σεζόν, το οποίο θα αρχίσει στις 15:00 (τοπική) μετά το μεσημέρι, κόντρα στην Beerschot από το Βέλγιο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση