HomeCity Guide«Ο Καραγκιόζης και ο τρομερός Κουρσάρος» στο… Τεχνόπολις

«Ο Καραγκιόζης και ο τρομερός Κουρσάρος» στο… Τεχνόπολις

Από το Θέατρο Σκιών Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας από τους καλύτερος Έλληνες καραγκιοζοπαίχτες,ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής έρχεται στις 16 Ιουλίου,στο Τεχνόπολις ,προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους φίλους στη μαγεία του Θεάτρου Σκιών με το έργο του.

Λίγα λόγια για το έργο

Από τη μία, ο Τρομερός Κουρσάρος Πασαδόρος, ο φόβος και ο τρόμος όλων των θαλασσών έχει βάλει στόχο να κλέψει την Ωραία Ελένη με κάθε τρόπο. Από την άλλη, ο Καραγκιόζης Σωματοφύλακας πρέπει να προστατέψει την κοπέλα και να την κρατήσει – με κάθε τρόπο – μακριά από τον Κουρσάρο και τα πολύ γενναία παλληκάρια του…τα παλληκάρια της Φακής!!! Και κάπου εκεί, ως από μηχανής θεός, ο Αντίοχος Ιάριστος,ο  αρραβωνιαστικός της Ελένης καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι της ιστορίας μας και δώσει λύση. Ένα παραμύθι θεάτρου σκιών που συνδυάζει την αγάπη με την περιπέτεια και μπλέκει το γέλιο με τη συνεχή δράση!!!

Η παράσταση θα πλαισιωθεί από μία μικρή εισαγωγική ομιλία για το θέατρο σκιών και μετά το πέρας της θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση για τις φιγούρες και τα σκηνικά, τον τρόπο κατασκευής τους (δέρμα, χαρτόνι, πλαστικό) καθώς και τον τρόπο που γίνονται οι διάφορες φωνές-μιμήσεις. Είναι δε αυτονόητο πως όποιος μικρός ή μεγάλος φίλος επιθυμεί θα μπορεί μετά το τέλος της παράστασης να έρθει πίσω από τη σκηνή να δει τους “άψυχους” αυτούς ήρωες, να τους κρατήσει στα χέρια του και γιατί όχι να “παίξει” μαζί τους και να τους εμψυχώσει. Επίσης, θα υπάρχει μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους. Το κάθε παιδί θα πάρει το δικό του δώρο, το σχέδιο ενός από τους πρωταγωνιστές που θα εμφανίζεται στην παράσταση, για να φτιάξει τη δική του φιγούρα.

Προπώληση 6 ευρώ – Στο ταμείο 8 ευρώ

Σημεία προπώλησης : Τεχνόπολις-  Ελευθερουδάκης – Seven Spots – Διαδικτυακά μέσω viva.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση