HomeHL-SportsΘανάσης Ντίνας: «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στην Ολλανδία»

Θανάσης Ντίνας: «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας στην Ολλανδία»

Ο Θανάσης Ντίνας αναφέρθηκε στην προετοιμασία του κρητικού συλλόγου, αλλά και στα απαιτητικά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του το επόμενο διάστημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο πριν την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία, ο Θανάσης Ντίνας έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην προετοιμασία του κρητικού συλλόγου, αλλά και στα απαιτητικά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του το επόμενο διάστημα.

«Άν γυρίσω και σκεφτώ όταν ήρθα στην ομάδα τι κατάσταση βρήκα και πως είμαστε τώρα έχω να κάνω πολλές συγκρίσεις. Έχουμε κάνει βήματα προόδου. Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο και να κάνουμε βήματα μπροστά.

Το έχουμε ξαναπεί πως εμάς δεν μας ενδιαφέρει το έξωαγωνιστικό κομμάτι αλλά μόνο το αγωνιστικό και αυτό είναι πολύ όμορφο και ήρεμο για έναν ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά ο Ντίνας και πρόσθεσε:

 «Στόχος μας είναι να βελτιωθούμε από πέρυσι, να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο αυτό που θέλουν όλοι οι άνθρωποι εδώ και να το βγάλουμε στο γήπεδο.
Από τις πρώτες μέρες δουλεύουμε πάνω σε ένα πλάνο και ασκήσεις και αυτό θα συνεχιστεί στην Ολλανδία όπου εκεί θα έχουμε δυνατά φιλικά και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας αφού θα παίξουμε με δυνατές ομάδες και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς».
Διαφήμιση
Διαφήμιση