Μία ακόμη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είχε αίσια έκβαση καθώς οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην εξερεύνηση εντόπισαν δύο νέες φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου.

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας 39χρονος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, η αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και στη διάρκειά της εντοπίστηκαν δύο νέες φυτείες κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 129 δενδρύλλια.

fyteia

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, των Τμημάτων  Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνου. Η έφοδος έγινε στο ποιμνιοστάσιο του 39χρονου συλληφθέντα όπως και στη γύρω αγροτική περιοχή, όπου εντοπίστηκαν οι δύο φυτείες με τα 129 δενδρύλλια τα οποία και ξεριζώθηκαν.

Στον ίδιο χώρο εντοπίστηκε και ο 39χρονος να επιβαίνει στο αυτοκίνητό του και σε έρευνα στην οποία υποβλήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 308 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, βρέθηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος αποξήρανσης δενδρυλλίων και κατασχέθηκε ποσότητα αποξηραμένων τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 328 γραμμαρίων και 30 αποξηραμένα  δενδρύλλια κάνναβης.

Ο 39χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση