HomeΕΛΛΑΔΑΔεν θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο «Μακεδονίας – Θράκης»

Δεν θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο «Μακεδονίας – Θράκης»

Κακοκαιρία στη Χαλκιδική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική, που άφησε πίσω της τουλάχιστον έξι νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες και ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.

Η τελετή ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στο υφυπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης με τον νέο υφυπουργό Θεόδωρο Καράογλου να επιβεβαιώνει την ακύρωση της τελετής. Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 o νέος υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας Θράκης τόνισε η παράδοση παραλαβή του χαρτοφυλακίου θα πραγματοποιηθεί μεν, χωρίς όμως επίσημη τελετή. Οπως τόνισε ο ίδιος, αθώοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους λόγω της καταιγίδας. «Δυο Ρώσοι, δύο Ρουμάνοι και δύο Τσέχοι βρέθηκαν θύματα της θεομηνίας», σημείωσε.

Σύσκεψη Θεοδωρικάκου και Καραμανλή για την κακοκαιρία στη Χαλκιδική

Σύμφωνα με τον κ. Καράογλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τοπικούς φορείς στη Χαλκιδική. «Περιμένουμε τον κ. Θεοδωρικάκο, το υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή και θα έχουμε σύσκεψη με τοπικούς φορείς για να δούμε πως μπορούμε να επουλώσουμε τις πληγές» εξήγησε και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να κλείσουμε το συντομότερο δυνατό της πληγές και όταν λέμε πληγές εννοούμε την ηλεκτροδότηση αλλά και τις καταστροφές σε σπίτια κατοίκων».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση