Με προσεκτικές κινήσεις και αρκετή μυστικότητα προχωρούν οι έρευνες των αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, που βρέθηκε νεκρή σε μία στοά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά στα Χανιά.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν στα χέρια το αποτέλεσμα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησαν από κοινού οι δύο ιατροδικαστές, Αντώνης Παπαδομανωλάκης και Σταμάτης Μπελιβάνης, στο Ρέθυμνο.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το ιατροδικαστικό πόρισμα ξεκαθαρίζει πως ο θάνατος της 60χρονης επιστήμονα είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας ενώ έδειξε πως πρόκειται για βίαιο και ασφυκτικό θάνατο.

Την ίδια ώρα, ο χρόνος του θανάτου του προσδιορίζεται στην ημέρα όπου χάθηκαν τα ίχνη της Suzanne Eaton.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», φαίνεται επίσης πως η 60χρονη βιολόγος πάλεψε για την ζωή της με τους αστυνομικούς να ελπίζουν πως η ίδια κατάφερε να «αποσπάσει» το dna του δολοφόνου της.

Μάλιστα, οι ιατροδικαστές έχουν πάρει δείγμα από τα νύχια της ενώ βρέθηκαν πάνω της τρίχες που έχουν σταλεί για ανάλυση.

Αρκετές οι προσαγωγές – Παίρνουν δείγμα dna

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρή η Suzanne Eaton οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

Όταν διαπιστώθηκε πως σε άλλο σημείο επήλθε ο θάνατός της απ’ αυτό στο οποίο βρέθηκε οι έρευνες έγιναν ακόμα πιο εντατικές.

Οι αρχές ερευνούν κάθε σενάριο για την μεταφορά της 60χρονης βιολόγου μέσα στην στοά ενώ παράλληλα έχουν προχωρήσει σε αρκετές προσαγωγές παίρνοντας και δείγμα dna για τυχόν έλεγχο.

Ψάχνουν υλικό από κάμερες

Την διαδρομή που έκανε η Suzanne Eaton την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη ερευνούν οι αρχές ψάχνοντας σε κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», μέχρι στιγμής το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από κάμερες δεν έχει φέρει κάποιο αποτέλεσμα με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον την έρευνα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση