HomeΕΛΛΑΔΑΠαναγιωτόπουλος: Οι Ελληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ενοπλες Δυνάμεις

Παναγιωτόπουλος: Οι Ελληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ενοπλες Δυνάμεις

Προσερχόμενος στο υπουργικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά θα πρέπει όλοι οι Ελληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο προσωπικό τους», προέτρεψε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την κινητικότητα στο Αιγαίο από πλευράς γείτονος.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παναγιωτόπουλος παρατήρησε ότι το φετινό καλοκαίρι είναι πρόκληση για όλους. «Εχει εξαιρετικό βάρος ευθύνης το αξίωμα, αλλά, από την άλλη, θα αποδειχθεί αν είμαστε για τα δύσκολα. Εγώ νομίζω πως είμαστε για τα δύσκολα», υπογράμμισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

«Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι να εργαστούμε για να διατηρηθεί, όπως είπα χθες, και να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι’ αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την ηγεσία και το σύνολο του εξαιρετικού έμψυχου υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ηδη, από τώρα, καταβάλλουμε τις μεγάλες προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε σαν στρατιώτες», κατέληξε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση