Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την τοποθεσία όπου βρέθηκε νεκρή η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος, Suzanne Eaton.

Πρόκειται για μία δαιδαλώδης στοά (στη θέση Ξαμουδοχώρι, μεταξύ Πυργιανών και Μάλεμε στον δήμο Πλατανιά) η οποία είχε διαμορφωθεί κατά την γερμανική κατοχή ενώ ακόμα και οι κάτοικοι της περιοχής αγνοούν το συγκεκριμένο σημείο.

Η προσέγγιση στην συγκεκριμένη στοά είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από τον αγροτικό δρόμο ενώ δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι καθώς κλαδιά και φύλλωμα κάλυπταν την είσοδο.

Η σορός της – όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost – βρισκόταν σε βάθος περίπου 60μέτρων και χρειάστηκε η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό της.

Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

Δύο ιατροδικαστές έχουν οριστεί να διενεργήσουν τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της 60χρονης βιολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε χθες στο Ρέθυμνο και σήμερα το πρωί οι ιατροδικαστές Αντώνης Παπαδομανωλάκης και Σταμάτης Μπελιβάνης ξεκίνησαν την νεκροψία.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδομανωλάκης η διαδικασία θα κρατήσει αρκετό χρονικό διάστημα καθώς πρόκειται για μία δύσκολη υπόθεση.

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Παρά του ότι δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί τα αίτια του θανάτου της Suzanne Eaton οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αρκετές προσαγωγές με την προανάκριση να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Cretapost και zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση