HomeHL-9Σήμερα η απολογία του νεαρού που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος 28χρονου

Σήμερα η απολογία του νεαρού που κατηγορείται για την επίθεση σε βάρος 28χρονου

Φέρεται να τον χτύπησε με μαχαίρι μέσα σε κατάστημα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στον ανακριτή Ηρακλείου ο 24χρονος άνδρας που συνελήφθη για το αιματηρό επεισόδιο σε βάρος ενός 28χρονου που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες μέσα σε εμπορικό κατάστημα στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων.

Ο νεαρός άνδρας σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας εντοπίστηκε και συνελήφθη στο σπίτι του στο Ηράκλειο ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Μαζί με τον 24χρονο συνελήφθη και ένας ανήλικος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος κι ενώ βρισκόταν στο κατάστημα δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στον θώρακα πολύ κοντά στην καρδιά, ενώ αμέσως μετά ο φερόμενος ως δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί με το ΙΧ του.

Ο τραυματίας είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου με αιμορραγία, ωστόσο δεν χρειάστηκε να χειρουργηθεί ούτε και να νοσηλευθεί στην εντατική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η πλευρά του θύματος όσο και εκείνη του φερόμενου ως δράστη επικαλούνται διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών που είχαν προκύψει από παρεξήγηση και έντονο καυγά με αφορμή την οδηγική τους συμπεριφορά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση