Εξονυχιστική έρευνα στη σπηλιά όπου βρέθηκε η σορός της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton πραγματοποίησε το κλιμάκιο ειδικών από το Εγκληματολογικό της Αθήνας που έφθασε στην Κρήτη σήμερα, αναζητώντας κάθε πιθανό στοιχείο που θα “φωτίσει” τις συνθήκες θανάτου της 60χρονης επιστήμονα.

2

Οι αυτοψίες και οι έρευνες των αστυνομικών στη σπηλιά που αποτελούσε τμήμα παλαιού οχυρωματικού έργου από την περίοδο της γερμανικής κατοχής προχωρούν, ενώ η σορός μεταφέρθηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ στο Ρέθυμνο προκειμένου να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Στον τόπο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της Eaton κλήθηκαν δύο ιατροδικαστές ενώ εκτιμάται πως επίσημες ανακοινώσεις από την τοπική ΕΛ.ΑΣ θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί η νεκροτομή και προκύψουν σαφή συμπεράσματα για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της Αμερικανίδας επιστήμονα.

3

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο εσωτερικό της σπηλιάς σε ιδιαίτερα δύσβατο σημείο καλυμμένο από πυκνή βλάστηση, στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά.

Οι αρχές εξετάζουν με πολύ προσοχή όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα. Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Suzanne Eaton βρέθηκε σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από το Κολυμπάρι όπου είχε μεταβεί συμμετέχοντας σε εργασίες διεθνούς συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση