Νεκρή μέσα σε μία σπηλιά εντοπίστηκε η Αμερικανίδα βιολόγος Suzanne Eaton, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα ενώ συμμετείχε σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο Κολυμπάρι.
1
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ,  σε μια σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά, 10 περίπου χιλιόμετρα πιο μακριά από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικό κλιμάκιο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή για εγκληματική ενέργεια.
3

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασαν και συγγενείς της Αμερικανίδας βιολόγου, οι οποίοι λίγο αργότερα αναχώρησαν με δάκρυα στα μάτια χωρίς να κάνουν την παραμικρή δήλωση.

Στη σελίδα για τις έρευνες εντοπισμού της Suzanne Eaton έγραψαν:

«Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για την στήριξη σας.Καταλαβαίνω ότι πολλοί από εσάς θέλετε απαντήσεις αλλά δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα αυτή τη στιγμή. Θα αναρτήσω ένα μήνυμα εδώ όταν η ώρα είναι κατάλληλη ώρα»

Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι πως βρέθηκε εκεί η 60χρονη. Υπενθυμίζουμε ότι η απόσταση από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης είναι περίπου 10 χιλιόμετρα.
Μεταφέρθηκε με όχημα ή έχασε τον προσανατολισμό της και συνέχισε να περπατά σε αντίθετη κατεύθυνση;
Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι ότι ο χώρος στον οποίο βρέθηκε η Suzanne Eaton είναι δύσβατος.

Ειδικά ερευνητικά κλιμάκια θα ερευνήσουν τον χώρο προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος της.

Η σορός θα μεταφερθεί την Τετάρτη στο Ρέθυμνο για νεκροψία – νεκροτομή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση