HomeΚΟΣΜΟΣΑποσύρθηκε η αγωγή για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Κέβιν Σπέισι

Αποσύρθηκε η αγωγή για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Κέβιν Σπέισι

Νεαρός άνδρας που κατηγορεί τον σταρ για σεξουαλική επίθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απέσυρε την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του Κέβιν Σπέισι σε αστικό δικαστήριο ο νεαρός άνδρας που κατηγορεί τον σταρ για σεξουαλική επίθεση σε μπαρ στο νησί Νάντουκετ. Η απόσυρση της αγωγής γίνεται μόλις μία εβδομάδα μετά την κατάθεσή της, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός που τη στιγμή της επίθεσης ήταν 18 ετών, είπε ότι ο Σπέισι τον κέρασε αρκετά ποτά προτού θωπεύσει βίαια τα γεννητικά του όργανα, όπως ακριβώς ανέφερε και στην εν εξελίξει αγωγή σε ποινικό δικαστήριο.

Ο δικηγόρος του φερόμενου θύματος είπε στο CNN ότι ο πελάτης του απέσυρε την αγωγή εθελοντικά και πως δεν θα σχολιάσει περαιτέρω.

Ο Σπέισι αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες για άσεμνη επίθεση και ξυλοδαρμό σε σχέση με το ίδιο υποτιθέμενο γεγονός του Ιουλίου 2016. Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος.

Η αγωγή στο αστικό δικαστήριο κατηγορεί τον σταρ του Χόλιγουντ για προκλητική σεξουαλική συμπεριφορά και την πρόκληση ψυχικής ταραχής.

Η νέα ακροαματική διαδικασία για το ποινικό μέρος της υπόθεσης θα συνεχιστεί και είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στο κινητό του φερόμενου θύματος. Οι συνήγοροι του Σπέισι έχουν στη διάθεσή τους ένα CD που περιέχει υλικό από το τηλέφωνο αλλά δεν είναι επαρκές. Ο δικαστής διέταξε το τηλέφωνο να παραδοθεί ώστε η ομάδα νομικών του Σπέισι να το εξετάσει. Οι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι αποδείξεις που μπορεί να απαλλάξουν τον σταρ έχουν διαγραφεί από το κινητό. Αλλά ο νεαρός, η μητέρα του και ο δικηγόρος τους δήλωσαν τον προηγούμενο μήνα ότι δεν μπορούν να βρουν το τηλέφωνο και έτσι ο δικηγόρος του δήλωσε ότι προσπαθούν να βρουν αντίγραφα ασφαλείας. Ο δικαστής τους έδωσε έως τη Δευτέρα προθεσμία για να βρουν το υλικό στο τηλέφωνο και στην ακροαματική διαδικασία θα πρέπει να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους.

Πηγή: CNN , enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση