HomeHL-SportsΦαβορί ο Γιώργος Σίμος για τον πάγκο του ΟΦΗ

Φαβορί ο Γιώργος Σίμος για τον πάγκο του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το θέμα του προπονητή είναι προτεραιότητα για τον ΟΦΗ και ο Γιώργος Σίμος παραμένει το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου του Ηρακλείου αναμένεται να πάρουν την τελική τους απόφαση τη Δευτέρα αναφορικά με το θέμα του προπονητή και όλα δείχνουν πως ο 41χρονος Σίμος θα πάρει το …χρίσμα και θα «χτίσει» τον ΟΦΗ της νέας σεζόν.

Ο 41χρονος είναι ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Γιάννης Σαμαράς καθώς συνεργάστηκαν για 5 χρόνια, τα τέσσερα εξ’ αυτών στον Παναθηναϊκό και το άλλο ένα στην ακαδημία της ΑΕΚ όπου ο νυν Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ήταν υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής στους δύο συλλόγους.

Ο Γιώργος Σίμος ήταν προπονητής στην Κ19 της ΑΕΚ και αποχώρησε από την Ένωση όταν αποχώρησε και ο Γιάννης Σαμαράς για να έρθει στον ΟΦΗ.

Το προφίλ του Γιώργου Σίμου ταιριάζει αρκετά με αυτό που ο ΟΦΗ πλέον ψάχνει: Εξελίξιμος προπονητής που διαθέτει φρέσκες και σύγχρονες ιδέες προπονητικής ενώ παράλληλα είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει απ’ έξω και ανακατωτά την φιλοσοφία του Γιάννη Σαμαρά καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, για περισσότερα από πέντε χρόνια.

Ο Γιώργος Σίμος που γνωρίζει ασφαλώς και το τι σημαίνει ΟΦΗ καθώς βρέθηκε στο Ηράκλειο όταν προπονητής ήταν ο Ευγένιος Γκέραρντ ενώ διαθέτει άριστες γνώσεις, είναι άρτια καταρτισμένος σε ότι έχει να κάνει με σύγχρονες μεθόδους προπονητικής.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση