HomeHL-9“Σάρωσαν” τις ψήφους Αυγενάκης και Μαμουλάκης στο Ηράκλειο

“Σάρωσαν” τις ψήφους Αυγενάκης και Μαμουλάκης στο Ηράκλειο

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Σαρωτική” ήταν η παρουσία στις βουλευτικές εκλογές στο Ηράκλειο του Λευτέρη Αυγενάκη για τη ΝΔ και του Χάρη Μαμουλάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ, η απόφαση του οποίου να διεκδικήσει την ψήφο των Ηρακλειωτών σε εποχές δύσκολες αποδείχθηκε σωστή.

Η διαδικασία της καταμέτρησης των σταυρών προτίμησης ολοκληρώθηκε και πρώτος σε ψήφους υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηράκλειο έρχεται ο Λευτέρης Αυγενάκης, πρωτιά που από πολλούς είχε θεωρηθεί αναμενόμενη. Ακολουθεί ο Χάρης Μαμουλάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ “σπρώχνωντας” τον Σωκράτη Βαρδάκη στη δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και στην τρίτη θέση σε επίπεδο νομού Ηρακλείου.

Στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου της ΝΔ και στην τέταρτη σε επίπεδο νομού βρίσκεται ο Μάξιμος Σενετάκης που επανακάμπτει στη βουλή, και ακολουθεί στην πέμπτη θέση προτίμησης ο Νίκος Ηγουμενίδης, τρίτος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στην κατανομή των εδρών σε επίπεδο νομού Ηρακλείου τρεις έδρες καταλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δύο η ΝΔ, και από μία Κίνημα Αλλαγής, ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ.

Έτσι, από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, από τη ΝΔ εκλέγονται Λευτέρης Αυγενάκης και Μάξιμος Σενετάκης, από το ΚΙΝΑΛ ο Βασίλης Κεγκέρογλου, από το ΜέΡΑ25 πιθανότατα ο Γιώργος Λογιάδης καθώς θεωρείται πολύ πιθανό να του παραχωρηθεί η έδρα από τον Γιάνη Βαρουφάκη και από το ΚΚΕ επανεκλέγεται ο Μανώλης Συντυχάκης.
11
22
33
44
55

Διαφήμιση
Διαφήμιση