HomeΚΡΗΤΗΚαι οι Ρώσοι επιλέγουν Κρήτη για να παντρευτούν

Και οι Ρώσοι επιλέγουν Κρήτη για να παντρευτούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενδιαφέρον για τη διοργάνωση Ρωσικών γάμων στα Χανιά -έπειτα από τους Κινεζικούς- δείχνουν πρακτορεία που έχουν έρθει σε επαφή με ιδιωτικούς και δημόσιους τοπικούς Φορείς.

Ηδη την Κρήτη επέλεξε για τη διοργάνωση Ρωσικών και Ουκρανικών γάμων γνωστή εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού, μέσα απ’ τη διοργάνωση ενός μεγάλου on line διαγωνισμού, του “My Greek Wedding”, με έπαθλα πέντε συμβολικές γαμήλιες τελετές για ζευγάρια από τη Ρωσία και Ουκρανία που πραγματοποιήθηκαν στα τέλη του Μαΐου στο νησί, κυρίως στο Ρέθυμνο αλλά και στον χώρο οινοποιείου στον Βατόλακκο Χανίων.

Σύμφωνα με τα haniotika-nea.gr, τη μεγάλη αύξηση ενδιαφέροντος που παρατηρείται για τους γάμους στην Ελλάδα επεσήμανε ο πρόεδρος της Beleon Tours, Λεωνίδας Δημητριάδης ο οποίος ανέφερε ότι «τα πακέτα που κλείστηκαν αυξήθηκαν κατά 30% σε σχέση με το 2013. Μάλιστα μόνο μέσα στο Μάιο από την εταιρεία τελέστηκαν 23 γάμοι σε Κρήτη, Ρόδο, Σαντορίνη και Κω».

Σε κάθε γάμο συμμετείχαν πάνω από 40 δημοσιογράφοι και παράγοντες του διαγωνισμού και 20 ταξιδιωτικοί πράκτορες του εξωτερικού, γεγονός που προωθεί την τουριστική προβολή της χώρας στις συγκεκριμένες αγορές, αλλά και την ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας. Οι Ρωσικές γαμήλιες τελετές που έγιναν στην Κρήτη, είχαν τις εξής θεματικές: “Traditional Style” σύμφωνα με την κρητική παράδοση που έγινε στο Οινοποιείο Μανουσάκη στον Βατόλακκο, “Cinema Style”, “Scuba-dive Style” με κατάδυση στο Λιβυκό Πέλαγος, Αρχαιοελληνικό στυλ, “Vintage Style” με την αίγλη της εποχής του ’30. Στα Χανιά το πρακτορείο συνεργάστηκε με ιδιωτικούς Φορείς και επιχειρήσεις όπως γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο του Πλατανιά, που συμμετείχαν ως χορηγοί στον διαγωνισμό. «Οι νεόνυμφοι και οι προσκεκλημένοι έμειναν ευχαριστημένοι με το επίπεδο της διοργάνωσης.

Είμαι σίγουρος ότι θα κατορθώσουμε να αναδειχθεί η Ελλάδα στο εξωτερικό, για Ρώσους και κάτοικους άλλων χωρών ως ο ιδανικότερος προορισμός για γάμους», τόνισε ο κ. Δημητριάδης. Από την πλευρά του ο Marketing Director της εταιρείας Σάββας Καρασαββίδης ανέφερε ότι για τους Ρωσικούς γάμους που θα γίνουν στο πλαίσιο του διαγωνισμού το 2015 υπάρχει ενδιαφέρον για τα Χανιά και η εταιρεία αναζητά συνεργασίες με έμφαση στο τοπικό, παραδοσιακό στοιχείο. «My Greek Wedding» Ο online διαγωνισμός “My Greek Wedding” του Beleon Tours, πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά και είναι ο μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός με στόχο την προβολή της Ελλάδας ως γαμήλιου προορισμού για τα ερωτευμένα ζευγάρια από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και το Καζακστάν.

Το 2013 στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 325 ζευγάρια, με τους γάμους – έπαθλα να πραγματοποιούνται στη Ρόδο και με την προβολή που έλαβε, ο αριθμός συμμετοχών στον διαγωνισμό του 2014 έφτασε τα 2.065 ζευγάρια και πάνω από 2.000.000 προβολές στη σελίδα του διαγωνισμού www.svadba.gr. Επίσημοι προσκεκλημένοι των τελετών γάμου ήταν 60 και πλέον εκπρόσωποι από τα σημαντικότερα Μ.Μ.Ε, τουριστικές εταιρείες, πρακτορεία οργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων από Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία και Καζακστάν. Ταυτόχρονα προσφέρθηκε στους προσκεκλημένους η εμπειρία της κρητικής φιλοξενίας σε συνδυασμό με ξενάγηση στα αξιοθέατα του τόπου.

GAMOI ROSIA1 GAMOI ROSIA

Διαφήμιση
Διαφήμιση