HomeHL-LifestyleΗ Αριελ η μικρή γοργόνα θα είναι Αφροαμερικανή

Η Αριελ η μικρή γοργόνα θα είναι Αφροαμερικανή

Αυτή είναι η τραγουδίστρια R 'n' B που παίρνει τον ρόλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την Disney να έχει αποφασίσει να μεταφέρει στην ψηφιακή πραγματικότητα όλα της τα κλασικά παραμύθια που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι μέσα από την τεράστια λίστα ταινιών κινουμένων σχεδίων, αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της Αριελ, της Μικρής Γοργόνας.

Μετά την «Πεντάμορφη και το Τέρας», το «Βιβλίο της Ζούγκλας», τον «Ντάμπο», τον «Βασιλιά των Λιονταριών» και τον «Αλαντίν», ο αμερικανικός κολοσσός ετοιμάζεται να βγάλει σε live action την ιστορία της Αριελ της Μικρής Γοργόνας.

Η κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων από το μακρινό 1989, που στηρίζεται στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν θα γυριστεί με ηθοποιούς και φυσικά με την χρήση των σύγχρονων οπτικών εφέ που θα μας μεταφέρουν στον υδάτινο κόσμο της Αριελ, ενώ θα δώσουν ζωή στα μυθικά και μη πλάσματα του βυθού.

halle-bailley

Η αφροαμερικανή γοργόνα της Disney

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρομπ Μάρσαλ, αναζητούσε για μήνες το πρόσωπο που θα μπορούσε να ενσαρκώσει με τον καλύτερο τρόπο την μικρή Αριελ που απαρνήθηκε τον βυθό για τον έρωτά της με έναν πρίγκιπα που έμενε στην ξηρά. Τελικά, κατέληξε στην νεαρή τραγουδίστρια της R ‘n’ B Χάλι Μπέιλι, που είναι γνωστή στον χώρο της μουσικής ως μέλος του συγκροτήματος Chloe x Halle στο οποίο συμμετέχει με την αδερφή της.

«Επειτα από αναλυτική έρευνα, έγινε ξεκάθαρο πως η Χάλι κατέχει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, καρδιάς, νεανικότητας, αθωότητας και ουσίας – συν την υπέροχη φωνή – όλα τα στοιχεία για να παίξει τον εμβληματικό ρόλο» σημείωσε ο σκηνοθέτης σε σχετική δήλωση. Η Μπέιλι έρχεται να συμμετέχει στο καστ τον Τζέικομπ Τρέμπλεϊ, ενώ στον ρόλο της κακιάς Ούρσουλα ακούγεται το όνομα της Μελίσα Μακάρθι.

Χάλι και Κλόε διαθέτουν μαζί ένα συγκρότημα R’N’ B

Η είδηση πυροδότησε σχόλια στο Twitter όπου οι λάτρεις της Αριελ ήταν διχασμένοι όσον αφορά το χρώμα του δέρματος που θα πρέπει να έχει, κατ’ αυτούς, η ηρωίδα τους. Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί hashtag #notmyariel, για να υπερασπιστούν την άποψή τους όσοι δεν θέλουν την Αριελ αφροαμερικανή. «Δεν είμαι ρατσίστρια αλλά αν κάνουν live action ταινία,θα ήθελα να δω τον χαρακτήρα όπως είναι. Και μην ανησυχείτε δεν πρόκειται να δω την ταινία», «Ευχαριστούμε που καταστρέψατε την παιδική μας ηλικία», «Απαίσιο», ήταν μερικά από τα σχόλια.

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται οι Τζέικομπ Τρεμπλέι, Ακουαφίνα και η Μελίσα Μακάρθι στον ρόλο της Ούρσουλα. Ο Μάρσαλ θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Τζον ΝτεΛούκα, Μαρκ Πλατ και Λιν Μάνουελ Μιράντα. Η ταινία θα περιλαμβάνει τραγούδια από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989 από τους Άλαν Μένκεν και Χάουαρντ Άσμαν, καθώς και νέα τραγούδια από τους Μένκεν και Μιράντα. Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση