HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ πιο κουλ έρευνα των εκλογών: Οι δημοφιλέστεροι νέοι πολιτικοί και παρουσιαστές

Η πιο κουλ έρευνα των εκλογών: Οι δημοφιλέστεροι νέοι πολιτικοί και παρουσιαστές

Νίκη Κεραμέως, Εφη Αχτσιόγλου, Λάκης Λαζόπουλος, Σάκης Ρουβάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια διαφορετική και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση έκανε η Κάπα Research στους ψηφοφόρους των κομμάτων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στην έρευνα αυτή αναδεικνύονται αφενός οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί στην ηλικία κάτω των 40 ετών αλλά και οι δημοφιλέστεροι… παρουσιαστές εκπομπών για τους ψηφοφόρους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως προκύπτει, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως και η Εφη Αχτσιόγλου είναι οι πρώτες σε δημοφιλία στους ψηφοφόρους των κομμάτων τους. Οι τρεις πρώτοι πολιτικοί της ΝΔ με θετικές γνώμες είναι η Νίκη Κεραμέως με 73%, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης με 66% και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με 57%.

dhmosk1

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, η Εφη Αχτσιόγλου έχει 83%, ο Νάσος Ηλιόπουλος 74% και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος 73%.

Πρώτοι Ρουβάς και Λαζόπουλος!

Από την άλλη πλευρά ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το εύρημα με τους δημοφιλέστερους παρουσιαστές εκπομπών Prime time στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ. Για τους μεν πρώτους, η πρώτη επιλογή είναι ο Σάκης Ρουβάς με 60%, δεύτερη ο Ακης Πετρετζίκης με 59% και τρίτη η Ελενα Παπαρίζου με 58%. Όσον αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ εκεί βλέπουμε ότι στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος με 64%, στη δεύτερη ο Γιώργος Καπουτζίδης με 60% και στην τρίτη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με 55%.

dhmosk2

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 1-3 Ιουλίου, συμμετείχαν 602 άτομα και σ’ αυτήν έλαβαν μέρος άνδρες και γυναίκες ηλίκιας 17- έως 54 ετών, κυρίως πτυχιούχοι και απόφοιτοι λυκείου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση