HomeΕΚΛΟΓΕΣΠλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Λ. Αυγενάκη στο Ηράκλειο

Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Λ. Αυγενάκη στο Ηράκλειο

«Ηράκλειο έχεις δύναμη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου παρευρίσκεται στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» όπου ο γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποιεί την κεντρική του ομιλία με τίτλο «Ηράκλειο έχεις δύναμη».

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς ενώ λίγο μετά τις 8 το απόγευμα το «Αστόρια» τόσο στη κεντρική του σάλα όσο και στους εξώστες δεν έπεφτε ούτε… καρφίτσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Β. Καρκανάκης ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ουρές και… έξω από την Αστόρια

Πολύς όμως ήταν και ο κόσμος που βρέθηκε στην τελική του ομιλία  και δεν κατάφερε να χωρέσει στην αίθουσα με αποτέλεσμα να την παρακολουθήσει από τις γιγαντοοθόνες που είχαν στηθεί στον εξωτερικό χώρο.

omilia_avgenaki_her_3

Έκλεισαν μέχρι και το δρόμο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα «μίνι κομφούζιο» στους γύρω δρόμους από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

omilia_avgenaki_her_1

Εντυπωσιακή βέβαια ήταν και η… πολιτική ανθρωπογεωγραφία του ακροατηρίου με το παρών να δίνουν παραδοσιακοί πολιτικοί αντίπαλοι της ΝΔ και μάλιστα που έδειχναν να συμμερίζονται την αγωνία και να συμφωνούν με τις προτάσεις του Ηρακλειώτη πολιτικού για την επόμενη μέρα.

omilia_avgenaki_her_1

Αλλάζουν οι καιροί..

Πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα είναι επίσης το καλό κλίμα μεταξύ της ενδεκάδας των υποψηφίων της ΝΔ στο Ηράκλειο. Προσκεκλημένοι όλοι, άλλοι κατάφεραν να παραβρεθούν άλλοι έτρεχαν να κλείσουν τελευταίες λεπτομέρειες.

omilia_avgenaki_her_6

Πρωτοφανές για τα τοπικά κομματικά δεδομένα. Αναμφισβήτητα είναι μια επιτυχία που πιστώνεται στο Λευτέρη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση