HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτην Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου η Θ. Βρέντζου

Στην Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου η Θ. Βρέντζου

Ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μητροπολίτη κ. Ανδρέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα επισκέφθηκε στο Αρκαλοχώρι την Πέμπτη 4 Ιουλίου η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη προς τιμήν της ονομαστικής του εορτής του και  με αφορμή την Πανήγυρι του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης του Ιεροσολυμίτου .

Η κα. Βρέντζου ευχήθηκε έτη πολλά από καρδιάς στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη , ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του αλλά και δύναμη για να υπηρετεί με τον ίδιο αποστολικό ζήλο και την ίδια αγάπη την Ιερά Μητρόπολή και την εκκλησία του Χριστού , προς όφελος όλων των πιστών .

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στην κα. Βρέντζου ευχόμενος παράλληλα καλή δύναμη στο έργο της και καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Παράλληλα η κα . Βρέντζου, συναντήθηκε με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο και Λάμπης , Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίο, με τους οποίος αντάλλαξε ευχές και οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή δύναμη και επιτυχία στις Βουλευτικές εκλογές . Η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν την εκκλησία .

vrentzou-mitropolitis5

Διαφήμιση
Διαφήμιση