HomeHL-SportsΣυγκλονίζει ο Ρόι Κάρολ: «Θα πέθαινα από το αλκοόλ»

Συγκλονίζει ο Ρόι Κάρολ: «Θα πέθαινα από το αλκοόλ»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, ο Ρόι Κάρολ μίλησε στο BBC για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν με το αλκοόλ και την προσπάθεια που έκανε για να σταματήσει το ποτό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο άλλοτε τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, του ΟΦΗ, αλλά και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι ήταν αλκοολικός και ουσιαστικά έφτασε ένα βήμα πριν από την καταστροφή.

«Το ποτό είχε κυριεύσει τη ζωή μου, δεν ενδιαφερόμουν για κανέναν. Τα πράγματα συσσωρεύονταν και το μόνο που με ένοιαζε ήταν πότε θα πιω το επόμενο ποτό μου. Θα έχανα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, έπρεπε να φύγω μακριά από το σπίτι μας.

Περίπου 2-3 χρόνια μετά (την περίοδο που ήταν στην Οντένσε), απλά ξύπνησα ένα πρωί σε ένα διαμέρισμα και είπα «τι κάνω, θα πεθάνω εδώ»! Οπότε πήγα σε ένα ξενοδοχείο κι έμεινα μακριά από το ποτό.

Πνευματικά ήμουν αρκετά δυνατός για να φροντίσω τον εαυτό μου και να ξεφύγω από αυτό. Στη συνέχεια έλαβα ένα τηλεφώνημα από έναν Έλληνα ατζέντη που μου ζήτησε να πάω στην Ελλάδα κι επέστρεψα στη γυναίκα μου, που είδε ότι είχα ξεφύγει από το ποτό για μήνες.

Πήγα στην Ελλάδα για μία εβδομάδα, υπέγραψα το συμβόλαιό μου με τον ΟΦΗ και δεν ξανακοίταξα πίσω από τότε», είπε ο Κάρολ για το σοβαρό πρόβλημα με τον αλκοολισμό.

«Ήμουν 27 ετών όταν ήμουν αλκοολικός και ποτέ δεν μίλησα σε κανέναν. Νομίζω ότι οι νέοι και οι μεγάλοι παίκτες πρέπει να μιλάνε όταν παίζουν και οι προπονητές χρειάζεται να τους δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Εγώ ερχόμενος εδώ (στη Β. Ιρλανδία), θέλω να βοηθήσω αυτούς τους παίκτες.

Το τηλέφωνό μου είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα αν οποιοσδήποτε θέλει να μου μιλήσει οποιαδήποτε ώρα, επειδή το έχω περάσει αυτό. Πέρασα κάποιες σκοτεινές μέρες, ειδικά τα τελευταία 3-4 χρόνια που έπινα.

Έχω περάσει οχτώ χρόνια μακριά από το αλκοόλ και θα μιλούσα στον οποιονδήποτε. Αν έρθουν σε μένα, μπορώ να τους βοηθήσω», ανέφερε ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση