HomeHL-SportsΦαβορί ο Γιώργος Σίμος για τον πάγκο του ΟΦΗ

Φαβορί ο Γιώργος Σίμος για τον πάγκο του ΟΦΗ

Ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα το θέμα -

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Δευτέρα  τα… σπουδαία. Τότε αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στον ΟΦΗ, που δεν θα περιμένει τι θα γίνει στην έφεση που έκανε ο Χάιμε Βέρα για μη αναγνώριση του διπλώματός του.

Και το όνομα που ακούγεται έντονα για τον πάγκο πρόκειται για έκπληξη. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σκέψεις να αναλάβει τα ηνία ο Γιώργος Σίμος, κάτι που ούτε επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει η ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Σαμαράς έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα και φέρεται να έχει καταλήξει στη λύση του 41χρονου τεχνικού, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στα τμήματα υποδομής.

Αν και εξέτασε και λύσεις από το εξωτερικό, ο νυν διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ φέρεται να προσανατολίζεται στη συγκεκριμένη λύση, καθώς πρόκειται για έναν προπονητή εξελίξιμο, με σύγχρονες ιδέες γύρω από την προπονητική που γνωρίζει και τη φιλοσοφία του ίδιου.

Άλλωστε, διαθέτει και το κατάλληλο δίπλωμα και είχε βρεθεί στο Ηράκλειο όταν προπονητής ήταν ο Ευγένιος Γκέραρντ και μένει να φανεί αν η… έκπληξη θα επισημοποιηθεί.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τις «μικρές» ομάδες

Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι παρελθόν από την Κ15 αποτελεί ο Βασίλης Πρινάρης, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της Κ15, Βασίλη Πρινάρη.

Πρόκειται για έναν προπονητή, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα δούλεψε στην ομάδα μας με ήθος, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την εκπαίδευση και την αγωνιστική βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του».simossamaras

Διαφήμιση
Διαφήμιση