HomeHL-LifestyleΠοιοι θα βαφτίσουν τον Αρτσι της Μέγκαν Μαρκλ

Ποιοι θα βαφτίσουν τον Αρτσι της Μέγκαν Μαρκλ

Σταρ της σόουμπιζ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο μόλις μήνες μετά τη γέννησή του, ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, θα βαπτιστεί σε μια ιδιωτική τελετή, σε παρεκκλήσι του Κάστρου Γουίνδσορ.

Ο μικρός Άρτσι, πρόκειται να βαπτιστεί το Σάββατο 6 Ιουλίου, ενώ μόνο 25 άτομα αναμένεται να παρευρεθούν στο μυστήριο. Η απόφαση των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να μην αποκαλύψουν ποιοι θα είναι οι νονοί του, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Αρνητικά έχει επίσης σχολιαστεί το γεγονός ότι το βασιλικό ζευγάρι θα δώσει στον Τύπο μόνο τις φωτογραφίες που θα τραβήξει την ίδια ημέρα ο Κρις Άλερτον, ο ίδιος που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, θα είναι φυσικά ο πρίγκιπας Κάρολος με τη σύζυγό του Καμίλα, και φυσικά ο αδερφός του πρίγκιπα Χάρι, Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Όπως λέγεται όμως, θα λείπει η βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Όσο για τους υποψήφιους νονούς του Άρτσι, υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, τόσο από την πλευρά του Χάρι, όσο και από αυτή της Μέγκαν.

Οι υποψήφιοι νονοί του Άρτσι

Μεταξύ αυτών, είναι και το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ. Ο δημοφιλής ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ, είναι πολύ στενοί φίλοι με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ. Είχαν παρευρεθεί μάλιστα και στον γάμο τους.

Ενα άλλο όνομα που έχει ακουστεί, είναι αυτό της δισεκατομμυριούχου Όπρα Γουίνφρεϊ. Η διάσημη προσωπικότητα της τηλεόρασης παγκοσμίως Όπρα Γουίνφρεϊ, γνωρίζει τη Μέγκαν καιρό και τη στηρίζει σε όλες τις κινήσεις της.

Υποψήφια νονά του μικρού Άρτσι είναι και η 39χρονη Καναδή fashion stylist Τζέσικα Μαλρόνει, η οποία είναι μία από τις πιο κοντινές φίλες της Μέγκαν Μαρκλ. Από τον κύκλο των πολύ καλών φίλων του Χάρι, ακούγεται το όνομα του συμμαθητή του, Charlie van Straubenzee.

Από τη λίστα δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπε και η σχεδιάστρια μόδας και «προξενήτρα» του ζευγαριού, Misha Nonoo, που λέγεται ότι κανόνισε να γνωριστούν η Μέγκαν με τον Χάρι.

Τέλος, υποψήφιος νονός του μικρού Άρτσι είναι ο επί πολλά χρόνια έμπιστος φίλος του Χάρι, Μαρκ Ντάιερ, ο οποίος έχει δουλέψει για τον πρίγκιπα Κάρολο και στήριξε πολύ τον Χάρι και τον Γουίλιαμ μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση