HomeHL-9Καταδικάστηκε για την επίθεση σε αστυνομικό

Καταδικάστηκε για την επίθεση σε αστυνομικό

Ικανοποίηση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταδικάστηκε ένας άνδρας στο Ηράκλειο ο οποίος είχε επιτεθεί σε αστυνομικό εξαιτίας του επαγγέλματός του.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου στις 27 Ιουνίου με το δικαστήριο να αποφασίζει την ενοχή του και να του επιβάλει ποινή φυλάκισης δύο χρόνων.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού εκφράζοντας την ικανοποίησή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα η Ένωσή μας εκφράζει την ικανοποίηση και το αίσθημα δικαίωσης του συνόλου των μελών μας σχετικά με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, όπου την 27-06-2019 καταδίκασε με δύο χρόνια φυλάκισης τον δράστη επίθεσης σε βάρος συναδέλφου μας με μοναδική αιτία την ιδιότητά του ως Αστυνομικός , περιστατικό που είχε λάβει χώρα πριν τέσσερα χρόνια στην πόλη μας. Μια απόφαση μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, κόντρα στα συνεχιζόμενα συμβάντα επιθέσεων σε βάρος αστυνομικών σε όλη την επικράτεια με την ανοχή της πολιτικής μας ηγεσίας.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη που όλοι υπηρετούμε και σεβόμαστε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ειδικότερα ο Αντιεισαγγελέας Ηρακλείου κ. Θεοφανίδης Ευστάθιος, Επόπτης του Τμήματος  Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, ο οποίος βρίσκονταν στην έδρα,  η αγόρευση του οποίου αποτελεί αυστηρό μήνυμα της Δικαιοσύνης προς όσους συνεχίζουν να υιοθετούν παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές. 

Διαφήμιση
Διαφήμιση