HomeΕΚΛΟΓΕΣΜαταλλιωτάκης: Είμαι και θα είμαι κοντά σας

Ματαλλιωτάκης: Είμαι και θα είμαι κοντά σας

Άρθρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με την πολιτική ως στόχο έβαλα την προσφορά πρώτα στον άνθρωπο και μετά τον τόπο μου. Στην Κρήτη, στο νομό Ηρακλείου. Ένας στόχος ζωής και συγχρόνως μια μεγάλη ευθύνη γιατί κάθε πολιτικό, κάθε πρόταση και κάθε κοινωνική στόχευση πρέπει να κοιτάζει μπροστά. Να κοιτάζει το μέλλον και να καθορίζει τις προοπτικές που βάζουν τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τα κοινά ότι η σχέση πολιτικού και πολιτών πρέπει να βασίζεται σε στέρεα θεμέλια εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Μια ειλικρίνεια που στις μέρες της κρίσης έχει χαθεί και χρειάζεται πολύ προσπάθεια από μέρους του πολιτικού προσωπικού προκειμένου να ανακτηθεί.

Χρόνια τώρα με αλλεπάλληλες περιοδείες βρίσκομαι δίπλα στους Κρητικούς ξεπερνώντας τα στενά χρονικά όρια μιας προεκλογικής περιόδου που σίγουρα δεν σου δίνει τη δυνατότητα να ακούσεις και να ασχοληθείς με τα προβλήματα των Κρητικών και του νομού Ηρακλείου. Πολλά χιλιόμετρα ενδιαφέροντος για τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα κάθε περιοχής που επισκέφτηκα και η επαφή μου με τους ανθρώπους αυτών των τόπων μου έμαθε πολλά. Με έκανε κοινωνό των αγωνιών τους, των προβλημάτων τους, των απόψεων τους.

Και αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πολλά και σύνθετα προβλήματα. Προβλήματα με την καθημερινότητα τους, προβλήματα με την οικονομία του νοικοκυριού τους, προβλήματα με τα αγροτικά τους προϊόντα, προβλήματα ανεργίας, προβλήματα με την νεανική μετανάστευση, προβλήματα από την γραφειοκρατία, προβλήματα από την έλλειψη υποδομών, προβλήματα με τη σύνταξη τους και την περίθαλψη τους, προβλήματα με το περιβάλλον, προβλήματα πολιτικής αδιαφορίας, γενικά προβλήματα με το μέλλον τους.

Οφείλουμε να δώσουμε προοπτική σ αυτούς τους ανθρώπους, Να σκύψουμε με ενδιαφέρον και ειλικρίνεια σε κάθε πτυχή των προβλημάτων των Ελλήνων για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε ένα σίγουρο βήμα προς το αύριο. Περισσότερο όμως οφείλουμε να αξιοποιήσουμε τη δυναμική, τις δεξιότητες, τις γνώσεις, τις προτάσεις, τη φαντασία και την εμπειρία αυτού του λαού που έχει να πει περισσότερα από εμάς τους πολιτικούς που πρέπει να γίνουμε αρωγοί των προσπαθειών τους.

*Ο Γ.Ματαλλιωτάκης είναι υποψήφιος βουλευτής Ν.Ηρακλείου της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση