HomeHL-SportsΑυτές είναι οι νέες φανέλες του ΟΦΗ

Αυτές είναι οι νέες φανέλες του ΟΦΗ

Στο λιμάνι του Ηρακλείου η κρητική ομάδα παρουσίασε τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία αρκετού κόσμου στο λιμάνι του Ηρακλείου παρουσίασε την Τετάρτη ο ΟΦΗ τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Νίκος Κοροβέσης και Βαγιέμπα Σακόρ ήταν τα… μοντέλα. Kλασσική ριγέ, ασπρόμαυρη, με μια ιδιαίτερη λευκή λεπτομέρεια στο στήθος.

Με τεχνολογία Dry Cell για τον ιδρώτα, η φανέλα παραμένει στεγνή και ελαφριά βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να έχουν καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η δεύτερη εμφάνιση του ΟΦΗ είναι σε λευκό χρώμα, με γκρι λεπτομέρειες και η τρίτη σε σκούρο γκρι χρώμα, minimal και δυναμική.

Αντίστοιχη σε ποιότητα και σχεδιασμό κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Ντόρντμουντ.

Οι τερματοφύλακες θα έχουν τη δική τους εμφάνιση σε χρώματα κίτρινο, μωβ και γαλάζιο. Πρόκειται επίσης για μια φανέλα που συνδυάζει την ελαστικότητα, με την τελευταία τεχνολογία της Puma.

Η νέα εμφάνιση θα διατίθεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα Cosmos Sport της οδού 1821 και στο ηλεκτρονικό κατάστημα cosmosport.gr.

Μένει να δούμε αν οι νέες φανέλες κάνουν… γκελ στον κόσμο της ομάδας και για τους προληπτικούς, αν αποδειχθούν γούρικες.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση