HomeHL-GreeceΟ Τσίπρας απαντά σε χαλαρές ερωτήσεις

Ο Τσίπρας απαντά σε χαλαρές ερωτήσεις

Οι φοβίες μου, η νέα μου φίλη, οι σειρές που βλέπω στο Netflix

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τις φοβίες του, τις στιγμές που περνά με τα παιδιά του, τις σειρές που τον καθήλωσαν αλλά και τη νέα του… φίλη μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας, σε συνέντευξη στη LiFO απάντησε και σε μερικές πιο χαλαρές ερωτήσεις για την καθημερινότητά του και τις ώρες που περνά στο σπίτι του. «Δυστυχώς, όταν επιστρέφω το βράδυ δεν βλέπω ούτε τον Φοίβο ούτε τον Ορφέα. Επιστρέφω συνήθως μετά τις 11 και τα παιδιά κοιμούνται. Αλλά κάθε πρωί σηκώνομαι στις 7 και τους ξυπνάω. Παίζουμε, συζητάμε, ντυνόμαστε, τους φτιάχνω το πρωινό, πολλές φορές τους πηγαίνω στο σχολείο και μετά πηγαίνω στο γραφείο μου», είπε ο κ. Τσίπρας, σημειώνοντας ότι αυτές είναι οι πιο όμορφες στιγμές μέσα στην ημέρα. «Σας διαβεβαιώνω ότι η ευθύνη να είσαι καλός πατέρας είναι το ίδιο βαριά και δύσκολη με την ευθύνη να είσαι καλός πρωθυπουργός», συμπλήρωσε.

Τι φοβάται ο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι δεν έχει φοβίες και πως τις ξεπερνά εύκολα. Αν και παραδέχθηκε ότι τον τρομάζουν οι σεισμοί και δεν νιώθει καθόλου… άνετα μπροστά στα φίδια.

«Παλιότερα δεν αισθανόμουν τόσο άνετα στο αεροπλάνο. Τώρα είναι μια ρουτίνα, ακόμα και όταν οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες παραμένω πολύ χαλαρός. Μικρός φοβόμουν πολύ τα φίδια. Τώρα τα απεχθάνομαι, αλλά δεν με τρομάζουν. Τρομάζω, όμως, στον σεισμό. Αυτό δεν το έχω ξεπεράσει. Ίσως γιατί, ευτυχώς, συμβαίνει σπάνια και δεν έχω εξασκηθεί ούτε και εξοικειωθεί μαζί του», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

 «Επιτέλους έχουμε ένα κορίτσι στο σπίτι»

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε και για τη νέα φίλη του, το σκυλάκι που «σύστησε» στο Instagram πριν από λίγες ημέρες.

«Ηταν το δώρο που μας ζητούσαν επίμονα εδώ και καιρό τα παιδιά μας. Αποφασίσαμε να τους κάνουμε έκπληξη και να τους πάρουμε ένα σκυλάκι. Την ονόμασαν Κάρμεν. Είναι πολύ γλυκιά. Και επιτέλους έχουμε και ένα κορίτσι στο σπίτι», είπε ο κ. Τσίπρας.

Το τελευταίο βιβλίο που διάβασε- στις διακοπές του Πάσχα- λέγεται «Ημερήσια Διάταξη». «Διαβάζεται σχεδόν μονορούφι και αφορά στην περίοδο των ναζί στη Γερμανία», εξήγησε ο κ. Τσίπρας. Οσο για τις τηλεοπτικές σειρές που παρακολουθεί, απάντησε: «Ας είναι καλά το Netflix και το iΡad. Είδα όλο το “Casa de Papel” στο αεροπλάνο και τα βράδια στο κρεβάτι, πριν κοιμηθώ. Έχω δει και μέρος από την ιταλική σειρά “Suburra”. Μετά ήρθε η προεκλογική περίοδος».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση